2023-08-23 14:48:55

PROJEKTEERIJA (HoReCa suurköögiseadmed)

CVKeskus.ee klient
CVKeskus.ee kliendiks on Farwelli Kaubanduse OÜ. Ettevõte on orienteeritud restorani-, baari- ja teiste toitlustusasutuste ideaalse köögilahendi loomisele, kus põhisuunaks on oma klientide varustamine kõikide toitlustamiseks vajaminevate profiseadmete ja väikevahenditega.
https://farwell.ee/

Töö kirjeldus

Suurköögiseadmete projekteerijana on Sinu tööülesanneteks HoReCa sektori köökide projekteerimine (AutoCAD) ja projektide ettevalmistamine nii müügiosakonnale kui klientidele. Suhtled igapäevaselt tarnijatega ja hindad uusi müügivõimalusi. Osaled aktiivselt koolitustel ja müügiprotsessi toetavates tegevustes (kampaaniad, kliendiüritused, tooteesitlused, messid).

Ootused kandidaadile

  • eelnev töökogemus projekteerijana, soovituslikult HoReCa sektoris;
  • algteadmised suurköögi toimimisest;
  • arvutikasutamise oskus (AutoCAD) ja huvi HoReCa sektori vastu;
  • väga hea eesti ja inglise keele oskus;
  • iseseisvus, algatusvõimelisus ja loominguline tööülesannetele lähenemine.

Ettevõte pakub

Farwelli Kaubanduse OÜ-s ootab Sind toetav meeskond, nii suuremad kui väiksemad ühisüritused, sünnipäevade, suvepäevade ja jõulude tähistamine, võimalus kasutada töösõitudeks ettevõtte autot ning muud ettevõtte poolsed soodustused, sh spordikompensatsioon.

 

Kas see pakkumine võiks just Sulle sobida? Kandideeri läbi CV Keskuse või küsi lisa gerli(at)cvkeskus.ee või telefoni +372 521 6405 teel, CVKeskus.ee värbamiskonsultant Gerli Uuspõld.