2023-08-23 14:48:55

Projekteerija

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu vastutuse alla kuulub moodulmajade ja puitelementide koostejooniste, tööjooniste ning detailide joonestamine, kasutusjuhendite ja materjali spetsifikatsioonide loomine ning nende lisamine tootmistarkvarasse

Ootused kandidaadile

Oled suurepärane kandidaat kui Sul on ehitusalane kõrgharidus (võib olla ka omandamisel), Sa tunned tugevusõpetuse aluseid ning oled osav joonestusprogrammi AutoCad kasutaja. Sinu tugevusteks on hea tehniline taip, süsteemne mõtlemine ja täpsus. Oled uudishimulik ja huvitatud 3D joonestustarkvara kasutuselevõtust. Oled vilunud MS Office programmide kasutaja ning valdad erialast eesti keelt.

Kasuks tuleb kui Sul on varasem kogemus ehituskonstruktsioonide ja/või hoone eriosade projekteerimisel ja joonestamisel, 3D joonestusprogrammide kasutamisel või Sul on varasem töökogemus ehitusplatsil/ tootmisettevõttes.

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume Sulle vastutusrikast ja huvitavat tööd kiiresti arenevas rahvusvahelises ettevõttes, võimalusi eneseteostuseks, erialaseid koolitusi, motiveerivat töötasu, kaasaegset töökeskkonda ja sõbralikku meeskonda.

Töökoht asub Jüri Tehnopargis, Rae vallas, Lehmja külas, Kütte tee 3.