2023-08-23 14:48:55

Praktikapakkumine

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Tudengid müüvad peredele hariduslikke ja muid üldharivaid raamatuid, tarkvara ja veebikeskkonna kasutusõigust. Müüdavad õpperaamatud ja tarkvara on mõeldud lastele eelkoolieast kuni keskkooli lõpuni. Töötatakse koolipiirkondade järgi elurajoonides ja keskmiselt näidatakse tooteid kolmekümnele perele päevas. Tudengid alustavad oma tööpäeva enne kella üheksat hommikul ning lõpetavad õhtul pärast üheksat. Eesmärgiks on külastada võimalikult paljusid peresid, kellele müüdavaid raamatuid tutvustada.

Ootused kandidaadile

Southwestern Advantage programm on avatud kõikidele akrediteeritud õppekavade järgi õppivatele üliõpilastele. Erialaseid piiranguid ei ole.

Kõige tähtsam on tudengi iseseisvus, töökus ja kohusetunne. Kindlasti annab plusspunkte varasem töökogemus. Edukaks olemiseks ei ole vajalik eelnev müügitöö oskus, sest tööle eelneb põhjalik koolitus. Inglise keele oskus ei pea olema kõrgtasemel, kuid vajalik on suhtlustase, sest koolitused ja töö toimuvad inglise keeles.

Ettevõte pakub

Eneseareng

Elada enam kui kolm kuud oma perekonnast eemal ja ise oma eluga hakkama saada on paljude noorte jaoks esialgu suur katsumus. Seda suurem on aga endaga rahulolu kui suvi edukalt läbitud. Paljude tudengite jaoks on Southwestern Advantage programm üks esimesi võimalusi ennast iseseisvalt proovile panna. Southwestern Advantage programmis osalemine annab juurde iseseisvust, enesekindlust ja otsustusvõimet.

Kontaktid üle maailma

Välisriigis töötamine aitab laiendada silmaringi ning tuhandete inimestega suhtlemine annab eheda kultuurikogemuse ning palju uusi kontakte. Eduka müügitöö ja meeskonnajuhtimise eest on võimalik võita ka erinevaid Southwestern Advantage auhinnareise.

Ettevõtluskogemus ja mentorlus

Eestlaste edu üks saladusi Southwestern Advantage programmis on põhjalik koolitus.
Iganädalased koolitused algavad juba jaanuarist ja kestavad mai lõpuni. Juuni alguses toimub Nashvilles 5-päevane intensiivkursus, mille käigus õpitakse selgeks müügiteooria ja oma äri juhtimise vajalikud põhiteadmised. Pärast intensiivkursust on tudengitel võimalus õpitud oskusi rakendada, saades pidevalt tagasisidet oma juhendajatelt. Ka suvel toimuvad iganädalased müügitreeningud. Southwestern Advantage koolitus on väga praktiline ning kõigile programmis osalejatele tasuta.

Julgus ja suhtlemisoskus

Ladus inglise keele oskus on kindel konkurentsieelis tööturul. Tudengid suhtlevad raamatuid müües suve jooksul tuhandete inimestega ja elavad kohalike perede juures. Keelekeskkonnas elamine ja suhtlemine annab tudengitele enesekindlust ja väljendusoskust, mida ei ole võimalik omandada koolipingis.

Rahalised võimalused

Tudengite teenistus sõltub täielikult nende endi panusest. Teenistus sõltub läbimüügist ehk igaühest endast. Mida rohkem kliente, seda rohkem raha. Ja mida rohkem töötada, seda rohkem kliente. Tudengite teenistus on 40% läbimüügist ja mingeid ülempiire sellele seatud ei ole. Üldiselt teenitakse esimesel suvel paar tuhat kuni paarkümmend tuhat dollarit.

Uued sõbrad ja tuttavad

Southwestern Advantage ühendab väga erinevate alade ja kursuste üliõpilasi, mis võimaldab luua põnevaid ja kasulikke tutvusi ka väljaspool enda eriala või ülikooli (erinevatest riikidest rääkimata). Southwestern Advantage inimesi ühendavad ka erinevad heategevusaktsioonid ja spordivõistlused.