2023-08-23 14:48:55

Praktika kliendikontoris

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Tule praktikale LHV-s!

Otsime hakkajat noort, kes tahab näha ja osa saada kodumaise panga eduloost. Praktika meie kliendikontoris sobib hästi särasilmsele ja kohusetundlikule tudengile, kes armastab süsteemsust ja talub hästi rutiini. Sul on võimalus tutvuda, kuidas toimib parima teenindusega pank Eestis.

Sinu ülesanneteks on kliendilepingute sisestamine, dokumentide ettevalmistamine ja vajadusel kliendikontori assistendi asendamine.

Ootused kandidaadile

Ootame sinult huvi finantsmaailma vastu, entusiastlikku suhtumist, kohusetundlikkust ja suhtlemisjulgust. Oluline on hea eesti ja inglise keele oskus, sh korrektne kirjakeel.

Praktika toimub suveperioodil ning selle kestvus on kuni 3 kuud vastavalt kokkuleppele. Tööaeg on paindlik. LHV kontor asub Tallinna südalinnas City Plaza hoones.

Ettevõte pakub

LHV on praktikaprogrammi pakkunud juba üle 10 aasta, väga mitmed meie tänased spetsialistid ja juhid alustasid praktikandina. Saad hea kogemuse töötada koos oma ala asjatundjatega. Meie kollektiivi tegutsemist iseloomustavad lihtne ja kiire asjaajamine, uuendusmeelsus, toetav ja tulemuslik meeskonnatöö ning aktiivne seltsielu. See on Sinu võimalus siseneda finantssektorisse ja teha esimesi samme oma karjääri kujundamisel.

Ootame sinu CV-d koos enese lühitutvustusega. Kandideerimise tähtaeg on 20.märts 2017. Lisainfo telefonil 684 6137.