https://www.cvkeskus.ee/362450

Leidsid aegunud tööpakkumise

Vaata hoopis uusi tööpakkumisi Sinu valdkonnas!

Värsked tööpakkumised

Praktika juhendaja

FIRMA NIMI PEIDETUD

Tööpakkumine on aegunud!

Tööpakkumise number 362450

Tööpakkumise number

362450

Töö kirjeldus

Praktika juhendaja ametikoha eesmärk on Tartu Kutsehariduskeskuse toitlustusüksuses kvaliteetse toitlustuse tagamine ning õpilaste praktika juhendamine.
Praktika juhendaja tööülesanded:
• toitlustuserialade õpilaste praktilise töö ja praktika juhendamine
• toitlustusüksustes müügitegevuse korraldamine sh klientide teenindamine
• toiduvalmistamise tehnoloogilise protsessi nõuetekohase toimimise ja toidu kvaliteedi tagamine


Nõudmised kandidaadile

• vähemalt kutsekeskharidus või kutseharidus keskhariduse baasil toitlustuse valdkonnas
• töökogemus toitlustusettevõttes vähemalt 1 aasta
• arvutikasutamise oskus (laoarvestuse programm, teksti-ja tabeltöötlus)
• hea suhtlemis- ja meeskonnatöö oskus
• algatus ja loovus, võime osaleda uute lahenduste väljatöötamisel ja nende rakendamisel
• valmidus töötada noortega


Ettevõte pakub

• Sportimisvõimalusi
• Kaasaegset töökeskkonda


Asukoht:
Tartu, Tartumaa
Töö tüüp:
täistööaeg, palgatöötaja
Kuulutus aegub:
1. detsember 2014
Kuulutus sisestati:
17. november 2014

FIRMA NIMI PEIDETUD

Tartu Kutsehariduskeskus on Eesti suurim kutse- ja täiendõppekeskus. Meie missiooniks on meistriks kujunemine praktilises õppes ja visiooniks elukestev õpe meistritelt tulevastele meistritele. Tartu Kutsehariduskeskuse visiooni saavutamist ja missiooni elluviimist toetavateks põhiväärtusteks on: meisterlikkus, koostöö, uuenduslikkus, paindlikkus, hoolivus. Tartu Kutsehariduskeskuses on keskmiselt 350 töötajat ja 3800 õpilast.

Toitlustuse erialade õpilastele pakub kool suurepäraseid õppimisvõimalusi kaasaegselt sisustatud õppeklassides ja praktikabaasides, kus teadmiste ja praktiliste oskuste omandamist juhendavad kogemustega pedagoogid ja praktikud.
Praktiline õpe algab toitlustuslaboris, õppeköökides, restoraniteeninduse klassis ning jätkub õppesööklates, õppekohvikus, õpperestoranis. Toitlustuse erialade praktikabaasides on õpilaste klientideks eelkõige koolipere, kellele lisanduvad kliendid väljastpoolt.