https://www.cvkeskus.ee/386754

Leidsid aegunud tööpakkumise

Vaata hoopis uusi tööpakkumisi Sinu valdkonnas!

Värsked tööpakkumised

Praktika juhendaja - kokk (2,0)

FIRMA NIMI PEIDETUD

Tööpakkumine on aegunud!

Tööpakkumise number 386754

Tööpakkumise number

386754

Töö kirjeldus

Praktika juhendaja - koka ametikoha eesmärk ja ülesandeks on kooli sööklas kvaliteetse toidu valmistamine, toodete arendamine ning toitlustuseriala õpilaste praktika juhendamine.


Nõudmised kandidaadile

• erialane haridus toitlustuse valdkonnas
• töökogemus kokana vähemalt 1 aasta
• tahe töötada noortega ning valmisolek juhendamiseks
• eesti keele oskus kõrgtasemel
• hea suhtlemis- ja meeskonnatöö oskus
• loovus ja hea maitsemeel
• positiivne eluhoiak

Kasuks tuleb:

• pedagoogiline ettevalmistus
• töökogemus praktikantide juhendamisega
• koka 4. taseme kutsetunnistus


Ettevõte pakub

• Eneseteostusvõimalust
• Kaasaegset töökeskkonda
• Mitmekesiseid võimalusi sportimiseks


Lisainfo

• Tööle asumise aeg 24.08.2015
• Üks ametikoht on (ajutiselt äraoleva töötaja asendamine) Kopli 1 sööklas ning teine ametikoht Põllu 11a sööklas.

• Konkursist osavõtuks palume saata avaldus ja CV hiljemalt 6.augustiks 2015 läbi CV-Keskuse portaali või otse e-postile personal[at]khk.ee märgusõnaga "praktika juhendaja-kokk".


Asukoht:
Tartu, Tartumaa
Töö tüüp:
täistööaeg, palgatöötaja või hooajatöö
Kuulutus aegub:
6. august 2015
Kuulutus sisestati:
16. juuli 2015

FIRMA NIMI PEIDETUD

Tartu Kutsehariduskeskus on Eesti suurim kutse- ja täiendõppekeskus. Meie missiooniks on meistrite kujundamine praktilises õppes ja visiooniks elukestev õpe meistritelt tulevastele meistritele. Tartu Kutsehariduskeskuse visiooni saavutamist ja missiooni elluviimist toetavateks põhiväärtusteks on: meisterlikkus, koostöö, uuenduslikkus, paindlikkus, hoolivus. Tartu Kutsehariduskeskuses on keskmiselt 350 töötajat ja 3500 õpilast.

Toitlustuse erialade õpilastele pakub kool suurepäraseid õppimisvõimalusi kaasaegselt sisustatud õppeklassides ja praktikabaasides, kus teadmiste ja praktiliste oskuste omandamist juhendavad kogemustega õpetajad ja praktikud.
Praktiline õpe algab toitlustuslaboris, õppeköökides, restoraniteeninduse klassis ning jätkub õppesööklates, -kohvikus, -restoranis. Toitlustuse erialade praktikabaasides on õpilaste klientideks eelkõige koolipere, kellele lisanduvad kliendid väljastpoolt.