2023-08-23 14:48:55

PIIRKONNAJUHT

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Piirkonnajuhi vastutusalaks on juhtida ja arendada hulgi- ja jaemüüki Eestis. Peamisteks tööülesanneteks on aktiivne suhtlus ehitusmaterjalide kauplusekettide võtmeisikutega eesmärgiga leida uusi partnereid ja edendada koostööd olemasolevatega, tooteportfelli laiendamine, müügiplaanide realiseerimine ja turuosa suurendamine. Samuti kaupluse töö tulemuslikkuse eest vastutamine, turundustegevused, tegelemine kvaliteedi ja logistika küsimustega ning väikese müügitiimi motiveerimine. Tihe koostöö on Riias paikneva kesklaoga. Piirkonnajuht raporteerib kommertsdirektorile Riias.

Ootused kandidaadile

Oled sobiv kandidaat, kui Sul on töökogemus ehitusmaterjalide hulgi- või jaemüügi juhtimises, mõistad müügikettide toimimispõhimõtteid, oskad luua kontakte võtmeisikutega ning leiad uusi lahendusi toodete väljapakkumiseks ja esitlemiseks.
Töös on nõutav hea eesti ja vene keele oskus, juhilubade olemasolu ja valmidus töösõitudeks üle Eesti. Eeliseks on tehniline või majandusalane kõrgharidus ja inglise keele osakus.
Ootame Sind kandideerima kui oled tulemuskeskne, aktiivne, väga hea suhtlemis- ja läbirääkimisoskusega, tugeva ärilise mõtlemisega, järjekindel ja usaldusväärne.

Ettevõte pakub

* mitmekülgset tööd ja heade tulemuste korral väga motiveerivat tasu.

Lisainfo

Palun saada CV ja motivatsioonikiri kuni 29. dets. 2012 konsultant Reet Kaarelsonile reet(a)areserv.ee märgusõnaga „santehnika“ või kandideerige cvkeskus.ee kaudu. Lisainfo tel. 6115050. Tagame kandidaatidele konfidentsiaalsuse.