2023-08-23 14:48:55

Pihustuslamineerija

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Pakume tööd kogemustega pihustuslamineerijale laevaehitusega tegelevas tehases Soomes Lieksa linnas. Lieksa asub Joensuust 80 km põhja pool. Vaba on 3 kuni 5 kohta. Töö sisuks on jooniste järgi pihustiga laevade kajutite sisepindade ja rongide vagunite põhjade lamineerimine. Pihustuslamineerimisel kasutatakse seadmeid, mis pihustavad klaaskiu ja vaigu üheaegselt spetsiaalse püstoli abil vormi pinnale. Töö algab kohe kui sobivad kandidaadid on leitud. Pakume alguses 6 kuu pikkust lepingut läbi Soome personalirendi ettevõtte, sobivusel pikem ja alaline töösuhe.

Ootused kandidaadile

Eelnev pihustuslamineerimise ja vajalike eeltööde kogemus (lamineerimine, seadmete hooldus, klaaskiu ja vaigu lisamine seadmesse, mõõtmise ja lõikamise oskus)
Jooniste ja mõõtude lugemise oskus
Soome või inglise keele oskus
Hea tervis - Tööl käsitletakse vaiku, klaaskiudu ja klaasvilla, seetõttu ei sobi astmaatikutele, ega väga tundlikele inimestele (kõik vajalikud kaitsevahendid - maskid, kaitseriietus, hingamisaparaadid jms, on tööandja poolt)
Iseseisvus ja tahe tööd teha

Ettevõte pakub

Ametlik tööleping Soome firmaga, maksud makstakse Soome
Palk - kandideerimisel palun esitada oma palgasoov eur/tunnis brutto
Firma üürib korteri ja maksab tagatised. 1 toa üür on umbes 300 eur/ kuus.
Üür sisaldab kütet, elektrit, vett, mööblit, TV ja internetiühendust.
Transport Eestist Soome ja tagasi on töötaja enda kulul

Lisainfo

Kandideerimiseks palume saata soome või inglisekeelne CV läbi CV keskuse. Enne CV saatmist palun veenduge, et teie kontaktandmed CV-s on toimivad, muidu ei ole võimalik teiega ühendust võtta. Lisainfo töö kohta telefoni teel argipäeviti kl 10-16.