2023-08-23 14:48:55

Pesumasina operaator

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Oma panuse rohelisemasse maailma saad anda aidates meil tööstusliku tunnelpesumasinaga pesta korduskasutatavaid panditopse ja -nõusid. Sinu ülesandeks on pestud toodete pakendamine, vajadusel poleerimine, aga ka tippklassi masina igapäevane hooldus ja lao korrahoidmine. Sa oled teerajaja, kes loob meiega koos Eestis ühekordsete plastnõude vaba ja keskkonnahoidlikku festivalikultuuri.

Ootused kandidaadile

Suurepärase pesumasina operaatorina peaksid sa oma tegemistes olema süsteemne ja täpne. Sulle meeldib aktiivne füüsiline töö, sa soovid kasvada ja kogeda töö tegemist, millega muudad päriselt maailma paremaks. Nakatad teisi hea tujuga ning oled alati ennast ümbritseva osas hooliv. Sul on suuline eesti või inglise keele oskus.

Ettevõte pakub

Suure missiooniga töö tegemise kõrvalt on Sul võimalus töötada mitmerahvuselises meeskonnas. Omalt poolt pakume Sulle kaasaegset ja pidevalt arenevat töökeskkonda, heatuju üritusi kolleegidega, kogemustega mentorit ja põhjalikku väljaõpet, et saaksid areneda uuele tasemele. Kuna töö kõrvalt peab ka lõõgastuma, pakume sulle massaaži töökohal, spordikompensatsiooni ja iganädalasi vitamiiniampse. Otseloomulikult on tasuta ka kuumad joogid ja supipäevad.