2023-08-23 14:48:55

Personalispetsialist

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Meie uus kolleeg koordineerib värbamise ja hotelli sisseelamisega seotud tegevusi, nõustab hotelli töötajaid erinevates personalivaldkonna küsimustes. Ta on personali andmebaaside (sh. Virosoft) peakasutaja, kontrollib palga- ja tööaja arvestust ning vastutab personalialase dokumentide vormistamise eest.

Ootused kandidaadile

Ootame meeskonda spetsialisti, kes oskab kasutada erinevaid värbamismeetodeid, tunneb väga hästi töösuhteid puudutavat seadusandlust (sh. tööohutust ja töötervishoidu reguleerivaid õigusakte), ning oskab koostada ja hallata personalialaseid dokumente.
Meie uus kolleeg on suure südame ning avatud maailmavaatega inimene, kes peab lugu Responsible Business’ist ja on valmis olema selle eestvedajaks meie hotellis.
Vajalik on väga hea eesti keele oskus ning inglise ja vene keele oskus suhtlustasemel. Meile on oluline uue kolleegi usaldusväärsus, süsteemsus, koostöövalmidus, stressitaluvus, paindlikkus ja positiivsus.

Ettevõte pakub

Pakume töökohta kiiresti arenevas globaalses majutusteenust pakkuvas ettevõttes; mitmekesist ja professionaalset meeskonda; ettevõttepoolseid soodustusi, sh sportimisvõimalusi. Leping sõlmitakse ajutiselt äraoleva töötaja asendamiseks kuid tulevikus ei ole välistatud tähtajatu töösuhe. Eeldatav tööle asumise aeg – juuni keskpaik.