2023-08-23 14:48:55

PERSONALIPARTNER

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Põhiülesanneteks on kommerts-ja tugiüksustele tervikliku operatiivse personaliteenuse pakkumine, mh tööjõu planeerimine, värbamine ja valik (sh klienditeenindajad) ning uute töötajate sisseelamise toetamine; töötajate arendus ja koolitustegevuste korraldamine; vajaliku aruandluse koostamine. Lisaks Orkla Eestile toetad oma tööga Maiasmoka kohviku tegevust. Lähemateks kaastöötajateks on Orkla Eesti personalidirektor, tarneahela personalipartner ja dokumentide haldusega tegelev personalispetsialist ning üksuste juhid. Alluvaid ei ole.

Ootused kandidaadile

Kandidaadilt ootame: • Kõrgharidust, eelistatult personalijuhtimise, psühholoogia või majanduse valdkonnas • Vähemalt 2-aastast personalitöö kogemust • Väga heal tasemel suulist ja kirjalikku eesti keele ning inglise keele oskust • Isiksusena on sobiv kandidaat toimekas, iseseisev ning usaldusväärne meeskonnamängija. Samuti avatud ja empaatiline suhtleja, kellele pole võõras korrektsus ja vastutustundlikkus • Kindlasti on vajalik arvutioskus tavakasutaja tasemel.

Ettevõte pakub

Sind ootab: töö sõbralikus kollektiivis ning eneseteostusvõimalus rahvusvahelises organisatsioonis. Asjakohane kompensatsioonipakett. Orkla aktsiate ostmise võimalus olulise soodustusega. Sporditoetus. Toetused perekondlike sündmuste puhul. Võimalus osa saada meie toodete degusteerimisest. Kesklinnast ja Lasnamäelt võimalus tasuta bussiga tööle sõita.