2023-08-23 14:48:55

Personalinõunik

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Personalinõuniku peamisteks ülesanneteks on Riigikantselei personaliarvestuse ning personali värbamise ja tööandja kuvandi arendamisega seotud tegevused.

Lisaks personaliarvestusele on Sul värbamise ja tööandja väärtuspakkumise arendamise kaudu võimalus kujundada meie tööandja kuvandit. Osaled personalitöö ning tööandja mainega seotud uuringute läbiviimisel ja analüüsimisel ning panustad ka teistesse personalitööga seotud valdkondadesse.

Ootused kandidaadile

Töökogemus sarnasel ametikohal: vähemalt 3 aastat

Haridustase: bakalaureus

Keeleoskus:

  • inglise keel - nõutud kõnes B1 - keskmine/ kirjas B1 - keskmine
  • eesti keel - nõutud kõnes C1 - väga hea/ kirjas C1 - väga hea

Healt kandidaadilt eeldame:

  • kõrgharidust (soovitavalt personalijuhtimise või organisatsioonikäitumise valdkonnas)
  • personalivaldkonna töökogemust (soovitavalt avalikus sektoris) ning personalitöö põhiprotsesside väga head tundmist
  • kasuks tuleb kokkupuude sisekommunikatsiooni korraldamisega
  • eesti keele oskust C1-tasemel ja inglise keele oskust vähemalt B1-tasemel, väga head suulist ja kirjalikku eneseväljendusoskust initsiatiivikust, head enesejuhtimise oskust, analüüsivõimet ning kohusetundlikkust
  • Riigikantseleiga ühtivaid väärtusi – oled avatud, usaldusväärne ja meisterlik. Ametikoht täidetakse tähtajaliselt (ajutiselt ära oleva töötaja asendamise ajaks).

Ettevõte pakub

Sinu töö on mitmekülgne, vastutusrikas ja intensiivne, sest töötame Eesti riigi südames. Riigikantselei töötajad on pühendunud ning motiveeritud, meil on head töötingimused ning igapäevatöö pakub põnevust ja arenguvõimalusi.

Lisainfo

Kandideerimiseks palume esitada nõutud dokumendid ning essee teemal "Tööandja maine kujundamise võimalused avalikus sektoris“ (essee pikkus 1 A4 lk) hiljemalt 20. juuniks 2023. a. kandideerimiskeskkonna kaudu.