2023-08-23 14:48:55

Personalijuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Milline on see roll Salvestis?

Juhtkonna liikmena vastutad Sa ettevõtte strateegiast tuleneva personalistrateegia väljatöötamise ja elluviimise eest. Sinu igapäevaülesanded hõlmavad personalijuhtimise kõikide valdkondade efektiivse toimimise tagamist, sh personali planeerimine ja värbamine, organisatsioonikultuuri edendamine, töötasustamise ja motivatsioonisüsteemi arendamine ning juhtide igakülgne toetamine. Sa oled tugev lüli töötajate vajaduste ja ootuste ning ettevõtte ja juhtide tegevuse ühildamisel.

Tegemist on tähtajalise positsiooniga lapsehoolduspuhkuse ajaks!

Ootused kandidaadile

Mida me Sinult ootame?

Sul on vähemalt 5-aastane personalitöö kogemus ning oskused juhtida personaliprotsesse. Sa oled valmis kaasa minema kiirete muudatustega ning valmis olema eestvedajaks uute ideede genereerimisel ja rakendamisel. Sul on tahe ja suutlikkus arendada Salvesti tööandja mainekuvandit ning värvata ettevõttesse parimaid töötajaid. Analüütiline mõtlemine ning strateegiline planeerimine on Sinu igapäevatöö lahutamatuteks osadeks. Sa orienteerud tööõiguse rägastikus ning valdad kõrgtasemel eesti ja inglise keelt, vene keele oskus on boonuseks.

Tööle asumise aeg hiljemalt 01.07.2022

Ettevõte pakub

Salvestis saad Sa ise luua süsteemi ning selle ka ellu rakendada, Sul on võimalus kaasa rääkida kiirelt areneva toidutööstuse strateegilises planeerimises. Saad ise edasi arendada ja välja pakkuda ideaalse motivatsioonipaketi, mille osisteks on juba täna lisaks ühisüritustele, soodustustele, terviseedenduse meetmetele ka erinevad boonused ning enesearengu võimalused. Lisaks muidugi nooruslikku ja teotahtelist tiimi.