2023-08-23 14:48:55

Personalijuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Personalivaldkonna juhi ja juhtkonna liikmena vastutad ettevõtte eesmärkidest tuleneva ja äritoetava personalistrateegia väljatöötamise ja elluviimise eest. Sa vastutad personalijuhtimise kõikide funktsioonide efektiivse toimimise eest, sh personali töötasustamise ja motivatsioonisüsteemi arendamise, personali planeerimise ning juhtide arendamise ja nõustamise.

Kui soovid luua ausat, avatud ja toetavat töökultuuri ning osaleda võtmeisikuna Replace OÜ globaalsetes projektides, et strateegiliselt arendada, parendada ning toetada organisatsiooni tulevasi eesmärke, siis on see võimalus mõeldud just Sulle.

Ootused kandidaadile

Sul on minimaalselt 3 aastane kogemus suurettevõttes muudatuste juhtimisel ja organisatsioonikultuuri kujundamisel. Sa naudid tööd keskkonnas, mis on kiire, pidevas muutumises ja pakub rohkelt väljakutseid. Sa mõtled loovalt ja leiad lahendusi ning oled asjade lõpule viija. Tugev analüüsi- ja argumenteerimisvõime on Sinu lahutamatu osa. Sul on väga heal tasemel suuline ja kirjalik inglise keele oskus.

Ettevõte pakub

Meil saad Sa võimaluse rakendada oma teadmisi ja omandada kogemusi erinevates kiiresti arenevates valdkondades. Meie töötajad ütlevad, et meil töötavad maailma parimad inimesed, siin on suurepärased arenguvõimalused ja, mis seal salata, tasuta lõunad ja puuviljad. Ootame Sinuga kohtumist, et saaksime Sulle kõigest lähemalt rääkida.