2023-08-23 14:48:55

Personalijuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Hoolitsed koos teiste juhtidega selle eest, et Unimed on tugeva ja kaasaegse organisatsioonikultuuriga ettevõte, mis on oma valdkonna eestvedajana nr 1 valik nii töötajate kui ka patsientide jaoks. Unimed on inimestekeskne kiiresti kasvav ettevõte, kus töötavad oma valdkonna tipud. Personalijuht on juhatusele võtmetähtsusega partner, kelle eestvedamisel saavad teoks kõik inimeste ja organisatsioonikultuuriga seotud arendused. Näiteks on Sinu töölaual koostööd toetava kultuuri hoidmine ja arendamine, meeskonna toetamine muutustega toimetulekul, tippspetsialistide isiklik ja erialane areng ning tugeva tööandjakuvandi toetamine. Juhid personaliosakonda ja tagad personalitöö toimimise grupiüleselt.

Ootused kandidaadile

See väljakutse sobib personalivaldkonna professionaalile, kes jagab meie väärtuseid, on juhtinud meeskonda ning viinud edukalt ellu pikaajalisi organisatsioonikultuuriga seotud muudatusi. Sul on väga head meeskonnatöö ja kaasamise oskused, näed suurt pilti ning leiad lahendused ka keerulistele olukordadele.

Ettevõte pakub

Sind ootab võimalus töötada ühes Eesti juhtivas tervishoiuvaldkonna ettevõttes, kus üksteist hoitakse ja märgatakse ning hinnatakse kõrgelt töörõõmu ja arengusoovi. Personalijuht on ettevõtte juhtkonna liige, kes osaleb ettevõtte äristrateegia loomises ja elluviimises. Meie meeskonna liikmena on Sul võimalus koos oma tiimiga luua ja osaleda inspireerivatel üritustel ja koolitustel ning töötada toetavas ja professionaalses tiimis.