2023-08-23 14:48:55

Personalijuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Vastutusrikas ja väljakutseid pakkuv töö personalijuhile, kes tunneb kaasaegset töökorraldust ja tahab seda rakendada. Peamisteks tööülesanneteks on personalipoliitika kujundamine ja elluviimine lähtuvalt seadusest, ettevõtte kasvustrateegiast ja heast tavast; ametialase dokumentatsiooni koostamine ja haldamine. Ta juhib personali koolitusplaane ja karjääriplaneerimist sh järgnevusplaani koostamist. Personalijuht korraldab töötajate leidmiseks ja väljavalimiseks konkursse: viib läbi töövestlusi, analüüsib tulemusi ning tagab meeskonna pideva kasvu.Ta haldab personaliarvestust ja aruandlust, seal hulgas aruannete koostamist raamatupidamisele ja juhtkonnale. Tagab töötervishoiu ja tööohutuse toimimise ning motivatsiooniürituste organiseerimise. Vastutab sisekommunikatsiooni sujuva korraldamise eest.

Ootused kandidaadile

Personalijuhi ametikohale kandideerijalt ootame erialast kõrgharidust või töökogemust. Ta on iseseisev ning algatus-, organiseerimis- ja analüüsivõimeline. Oskab inimestega suhelda ning olla eeskujuks. Valdab väga head eesti keelt ning heal tasemel inglise keelt. Värbamisprotsessil on vajalik väga hea läbirääkimise, kuulamise ja enesekehtestamise oskus. Personalijuht tunneb töösuhetega seotud seadusandlust. Oskab kasutada andmebaase ja aktiivseid värbamiskanaleid sh Linkedin.

Ettevõte pakub

Koostööd tõeliste oma ala tippspetsialistidega rahvusvahelises meeskonnas. Koolitusi oma vastutusalas olavate tööde suurepäraseks teostamiseks. Suurepäraste tulemuste korral ka suurepärast teenistust sh boonused. Lisaks valikus spordi-ja tervisepakett: jõusaal, tennis, sulgpall, jooga ja massaazh.