2023-08-23 14:48:55

Personalijuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Vastutad organisatsioonis kogu personalitöö eest ning tunned oma valdkonda põhjalikult. Sinu korraldada on nii personaliarvestus, värbamine, koolitus-, arendus- ja hindamistegevused, sh personaliuuringud jms. Sinu kanda on personalijuhtimise põhimõtete väljatöötamine ja elluviimine, samuti meeskonna ühtekuuluvuse edendamine organisatsioonikultuuri osana. Oled partneriks tööseadusvaldkonna küsimustes ja kaasatud organisatsiooni strateegilistesse tegevustesse. Osaled personalieelarve koostamisel ja jälgimisel, aga ka motivatsiooni- ja tasustamispõhimõtete väljatöötamisel. Töötervishoiu ja tööohutuse alased tegevused, samuti praktikantide, vabatahtlike ja alternatiivteenistujate tegevuse koordineerimine on osa sinu tööst.

Ootused kandidaadile

Haridustase: Kõrgharidus ja personalitöö alane koolitus või kutseharidus ning erialane töökogemus, mis vastaks personalijuhtimise kutsestandardi tasemele 6.

 

Keeleoskus          

  • eesti keel – nõutud väga heal tasemel
  • vene keel – nõutud heal tasemel
  • inglise keel – soovituslik

  

Arvutioskus: Head oskused arvuti kasutamisel, sh dokumendi-, tabeltöötlus- ja esitlusprogrammide kasutamisel. Kasuks tuleb eelnev kogemus SAP programmiga.

 

Muud nõuded: Head läbirääkimis- ja meeskonnatöö oskused, lahendustele ja väärtustele orienteeritud, positiivne ellusuhtumine, suur töövõime ja toimetulek pingelistes oludes. Kasuks tuleb töökogemus avalikus sektoris.

Ettevõte pakub

  • Kultuurivaldkonnas arvestatavat palka, toredaid kolleege, head tööõhkkonda ning võimalust osa saada Eesti loost ja kultuurist.
  • Vabade töökohtade arv: 1
  • Tööle asumise aeg: august 2020

Lisainfo

Palume esitada kandideerimiseks CV ja motivatsioonikiri ning viidata märksõnale „personalijuht“.
Ootame kandideerimisdokumente aadressile pilvi.laane(at)ajaloomuuseum.ee.
Täiendavate küsimuste korral palume võtta ühendust osakonna juhataja Tiina Tisleriga (tiina.tisler(at)ajaloomuuseum.ee).
Kandideerimise tähtaeg 14.06.2020