2023-08-23 14:48:55

Personali-ja kvaliteedispetsialist

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sa koordineerid personalitööd vastavalt kohalikele seadusandlikele ja korporatiivsetele nõuetele ning toetad juhtkonda ja töötajaid erinevates personalitöö valdkondades. Abistad värbamise ja valiku protsessi ning viid läbi tööintervjuusid. Sinu ülesandeks on personalidokumentatsiooni haldamine, HR ja CSR aruandlus ning palgaarvestus. Sinu vastutusvaldkond on ka sisekommunikatsioon ning koordineerid üritusi ja sotsiaalseid projekte. Lisaks haldad ja arendad kvaliteedijuhtimissüsteemi dokumentatsiooni (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001) ja kindlustad töötervishoiu- ja tööohutusalase tegevuse vastavuse kohalikele seaduslikele ning korportiivsetele nõuetele.
Töö on tähtajaline (1-aastane leping).

Ootused kandidaadile

SOBID MEILE KUI oled suurepärase planeerimis- ja organiseerimisoskuse ning hea suulise ja kirjaliku eneseväljendusoskusega spetsialist. Sinus on algatusvõimet ja tahet iseseisvalt töötada. Sul on majandusalane või personalijuhtimise alane haridus ning kogemus personalitöös. Tunned töösuhteid reguleerivat seadusandlust ja oskad nii kõnes kui kirjas väga heal tasemel inglise keelt. Oled ka vilunud arvutikasutaja (MS Office) ja tunned end mugavalt kasutades erinevaid programme. Teadmised ja/või kogemus kvaliteedijuhtimises ning töötervishoiu- ja tööohutusalal annavad eelise.

Ettevõte pakub

PAKUME SULLE:
• Tugevat meeskonda, milles Sina mängid väga olulist osa.
• Rahvusvahelist töökeskkonda. Töötad Baltikumi üksuses ja Su otsene juht asub Leedus, erinevate projektide raames suhtled kolleegidega üle maailma.
• Mitmekesist ja väljakutseid pakkuvat tööd ning võimalust areneda muutuvas keskkonnas iga päev.
• TNT-s tunned, et oled osa meeskonnast. Me väärtustame oma inimesi - lisaks konkurentsivõimelisele töötasule tunnustame ning kiidame häid kolleege
• Ühiseid ettevõtmisi. Burger Day, meestepäev, rabamatk, tervisekuu ja väikesed üllatused kiiretel tööpäevadel. TNT Eesti toetab MTÜ Igale Lapsele Pere tegevust.