2023-08-23 14:48:55

Peatehnoloog

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Peatehnoloog on ratsionaalne, efektiivne ja uuendusmeelne töötaja, kes koostöös talle alluva tehnoloogiaosakonnaga vastutab kvaliteetse tootmisdokumentatsiooni ettevalmistamise eest vastavalt müügitellimustele ja firma arenguvajadustele.

Lisaks vastutad Sa järgneva eest:
- Toote valmistamiseks vajaliku tootmiskomplekti (Bill Of Materials, BOM) loomine;
- Toote valmistamiseks vajaliku eelmääratud ja eelhinnatud tootmistegevuste järjekorra ja pikkuse määramine (Tootmismaršruut);
- Tootmiskomplektis olevate materjalide kasutamise optimeerimine;
- Kliendivajaduste (kliendijoonised, klientidelt laekuvad päringud jne) hindamine kvaliteedinõuete, kehtivate sertifikaatide ja tootmisvõimaluste kontekstis.

Pakud oma kolleegidele (müük, tootmine, ost, ladu) tehnilist nõu, osaled aktiivselt tehniliste juhendite väljatöötamises ja olemasolevate juhendite ajakohastamises, muu tootmisdokumentatsiooni korrastamises ning tootmise abivahendite (rakised jms) väljatöötamises ja arendamises.

Ühena meie Eesti firma võtmeisikutest allud otse meie tootmisjuhile.

Ootused kandidaadile

Eeldame, et Sa oled hea tehnilise taibuga aktiivne, süsteemne, põhjalik ja järjekindel professionaal, kes soovib koostöös kolleegidega firmat arendada ning on valmis võtma vastutust oma valdkonnas tulemuste saavutamise eest. Sul on head analüütilised võimed ja hea suhtlemisoskus.

Suhtled vabalt eesti, vene või inglise keeles. Oskad lugeda tehnilisi jooniseid, oled kogenud MS Office kasutaja ning oskad töötada insenertehniliste CAD-programmidega (Autocad 2D CAD, SolidWorks 3D CAD). Omad vähemalt keskharidust ja oled end täiendanud tehnoloogia-alastel koolitustel.

Kandideerimisel annab eelise (pea)tehnoloogina töötamise kogemus, teatud juhtimiskogemus ja (tootmisprotsessis metalli kasutavas) tootmisettevõttes töötamise kogemus.

Ettevõte pakub

Pakume olulist ametikohta ja väljakutseid kasumlikus rahvusvahelises firmas. Loomulikult pakume ka väärilist tasu ja teisi eeliseid.

Lisainfo

Oled huvitatud? Helista Mercuri Urvalisse (telefon 667 1520). Soovid kandideerida? Saada oma CV ning avaldus koos palgasooviga ja märgusõnaga ”Peatehnoloog” hiljemalt 26.11.2017. Kõiki avaldusi käsitleme konfidentsiaalselt.