2023-08-23 14:48:55

Peakokk

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Peagi uksed avava uudse kontseptsiooniga kohvik otsib oma meeskonda peakokka.

Toiduvalmistamine on sinu teema, maitsed sinu kirg, läbi mille sünnib perfektne tulemus. Sulle meeldib erinevaid maitseid, värve, lõhnu ja  tekstuure kombineerida. Sul on oma visioon ja nägemus, kuidas tooraine taldrikul särama panna nii, et sel oleks lugu, mida rääkida ning kõnetaks meie kliente.

 

Ootused kandidaadile

Tunned kirge ja vaimustust toiduvalmistamise vastu, omad erialast haridust ja sul on eelnev töökogemus toitlustusasutuses. Sinu liidri omadused on eeskujuks ja oled mentoriks meeskonnale, sind inspireerib püstitatud eesmärkide täitmine ja perfektne lõpptulemus.

Kui tundsid ennast ära ja sooviksid anda oma panuse pakkumaks meie klientidele kõrgeima kvaliteediga teenust ja suurepäraseid emotsioone läbi isuäratavate toitude, siis otsime just Sind meie peagi avatavasse uude  söögikohta Tallinna kesklinnas. 

Ettevõte pakub

Vabadust olla loov ja loominguline. Sind ootab täiesti uus söögikoht, kaasaegse köögiga, kus sul on võimalus luua oma valitud meeskonnaga suurepärane söögikoht, kuhu kliendid sooviks ikka ja jälle tulla, et saada osa Sinu loodud suurepärastest maitsetest.