Otsime Vihula Mõisa peakokka, kelle valdusesse anname hea meelega Vihula Mõisa Restorani, Lobbybaari, Kaval Antsu kõrtsi, Vesiveski Kohviku, konverentside ning ürituste toitlustuse ja kõik meie lahedad kolleegid köögist.
Peamiselt saad tegeleda:
* toodete arendamisega - siin anname uuele kolleegile suure vabaduse ja võimalused!
* Inimestega - köögimeeskonna arendamisega.
* Majandusliku analüüsi ja planeerimisega - hea peakokk on meie jaoks majanduslikult mõtlev kunstnik.
*Operatiivse töökorraldamisega - hotellitöö on võimaluste- ja olukordaderikas, seega igav kindlasti ei hakka.
Vajalik varasem töökogemus: vähemalt 5 aastat koka töökogemust seal hulgas kogemus hotellis, soovitav välismaine töökogemus või täiendõpe.
Aga veelgi olulisemad on initsiatiiv ja loovus, avatus, majanduslik mõtlemine, analüüsivõime, positiivne ellusuhtumine, otsustus- ja vastutusvõime ning hea pingetaluvus.
Võimalust ja vabadust asju tegelikult ka ära teha.
Lisaks suurt iseseisvust ja hästi määratletud eesmärke.
Majutuse võimalust kohapeal Mõisas.
Atraktiivset töötasu.
Tööleasumise aeg niipea kui võimalik.
Sõbraliku meeskonda ning professionaalset töökeskonda
Mõisa / Restoranide ja toitlustuskohtadega saab tutvuda virtuaaltuuril: https://www.vihulamanor.com/et/virtual-tour/
Palun sisesta siia oma küsimus. Küsimus ilmub tööpakkumisel nähtavale kohe, kui tööpakkuja on sellele vastanud. Sinu e-maili aadress jääb seejuures tööpakkumise vaatajatele varjatuks.
NB! Tegemist on avaliku päringuga. Küsimused-Vastused on nähtavad kõikidele CV Keskuse kasutajatele ja võivad olla leitavad otsingumootorite kaudu.
Lisame kirja lõppu automaatselt lingi tööpakkumisele.