2023-08-23 14:48:55

Peakokk

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Mõisahoones asub butiikhotell ja alustamas on restoran, mis tunneb puudust ühest  KOGEMUSTEGA PEAKOKAST,  kes annaks restoranile oma näo ja sooviks kõikidele mõisa restorani külastajatele pakkuda erakordseid toiduelamusi. 

Ootused kandidaadile

Ootame enda sekka ideedest pulbitsevat, avatud meelega ja kogemustega peakokka, kes paneks restorani elama, looks enda ümber suurepärase meeskonna ning viiks restorani külalisteni erakordsed maitseelamused. Loodame, et juhid innuga meie restorani nii kiirel avamisperioodil kui ka pikalt peale seda. Peakoka ülesanne on koostada a `la carte menüü mõisa restoranile, buffet-menüü pulmadeks ja juubeliteks ning suupiste-ja kohvipausimenüü seminarideks. Samuti kindlustada hotelli hommikusöögi kõrge kvaliteet. 

 

 

Ettevõte pakub

Kandideeri läbi CV Keskuse või võta minuga ühendust ja räägin sulle pakkumisest lähemalt. Lisainfot küsi 5257780 (CV Keskuse värbamiskonsultant Kristiina Jürisoo) 

 

Ära kandideerimisega oota, sest pane tähele, et kontakteerume sobivate kandidaatidega jooksvalt ning konkurss lõppeb kohe kui oleme õige inimese leidnud!