2023-08-23 14:48:55

Peakokk

CVKeskus.ee klient
1700 - 2400 €/kuus Bruto
Padise Kastell on südamega loodud kohvik ja meeldejäävate elamuste kohtumispaik vanas ja väärikas tallihoones, rikka ajalooga männimetsade vahel laiuvas Padise keskuses. Suvekohvikuna alustanud Padise Kastell on kasvanud populaarseks meeldejäävate elamuste kohtumispaigaks, kuhu tullakse aastaringselt nii lähedalt kui kaugelt. Pakume ka catering teenust.

Tõllakuurina kasutusel olnud sammassaal mahutab kuni sada külalist ning on sobilik mitmesuguste sündmuste korraldamiseks- romantiline pulmapidu, pidulik vastuvõtt, juubelid, seminarid, kontsertid või mistahes tähtpäevad. Hubases kohvikusaalis on istekohti kolmekümnele ning avar sisehoov võimaldab nautida vabas õhus või klaasmajas einestamist.

Padise Kastelli menüü põhineb Eesti toidu sugemetel, tuues taldrikule põnevuseks ka maailma maitsete mõjutusi. Lisaks hoolikalt valitud veinikaardile, pakutakse laia valikut kokteilimenüüd, kus oluline roll on ka alkoholivabadel kokteilide. Sõbralik ja vahetu teenindus seob omavahel toidu ja koha meeldivaks kogemuseks, pakkudes külalislahkust ja tunnet, et olete oodatud.

Padise Kastelli peakokk

Vaheldusrikas töö kombineeritud nii a la carte köök, grupitoitlustus, catering kui peolaudade ja pulmade toitlustamine.

Peakokk osaleb ise aktiivselt toidu valmistamise protsessis ja vastutab selle eest, et kõik tellimused oleksid õigeaegselt väljastatud Padise Kastelli köögitöö laitmatu juhtimine peakoka ametialaste oskuste kohaselt, tagamaks sujuv meeskonnatöö kvaliteetse toidu jõudmisel köögist külalise taldrikule.

Peakoka vastutada on, et pakume vaid parimat või natuke rohkem.

Köögi personali töö juhtimine ja graafikute koostamine vastavalt töö mahule (ca 3-5 inimest).

Menüüde koostamine vastavalt hooajale ja sündmuste eripäradele koostöös tiimiga ning sellealane juhendamine meeskonnas.

Tooraine kulu arvestus, optimeerimine ja vastutustundlik tooraine käitlemine. Kauba tellimine erinevatelt tarnijatelt, vastuvõtmine, kontroll ja ladustamine.

Enesekontrolliplaani, puhtuse ja korra jälgimine köögis.

Julge pealehakkamine ja märkamine, Sinu ideed on alati teretulnud, viime need üheskoos täide.

Lugupidav, huumorit austav, entusiastlik ja arvestav koostöö kogu personaliga.

Kiire kohanemisvõime ja väga hea planeerimisoskus.

Padise Kastell on aastate jooksul sisse töötanud toimiva ärimudeli ning meie külalised hindavad meid kõrgelt. Tee on rajatud, tule ja hakka enda rada koos meiega astuma.

Ootused peakokale

  • Keeleoskus: eesti keel 
  • Eelnevat töökogemust vanemkoka või peakoka ametikohal vähemalt 3 aastat.
  • Diplomitest olulisemaks peame positiivset suhtumist ja soovi valmistada külalistele maitsvat toitu ja pakkuda seda parimal viisil
  • Kogemust suuremate sündmuste toitlustamisel, ka catering teenuse puhul.
  • Huvi Eesti köögi sugemetega toidu valmistamise ja menüü koostamise suhtes.
  • Mõistmine, mida tähendab juhtida ja kuuluda meeskonda ning tunda vastutust enda rolli eest tiimis.
  • Väga hea organiseerimisvõime, süsteemsus ja puhtus.
  • Meeskonna juhtimine
  • Mõistmist, mida tähendab kuuluda meeskonda ja tunda vastutust enda rolli eest tiimis
  • Kohusetunnet, ausust ja austust
  • Paindlikkust tööaja suhtes, sest meil ei ole ühtegi samasugust päeva

Padise Kastell pakub

  • Rutiinivaba keskkonda ja mitte ühtegi samasugust päeva
  • Vaheldusrikas töö- nii a la carte köök, grupitoitlustus, catering kui pulmade toitlustamine. 
  • Mõistlikult paindlikku graafikut
  • Võimalust töötada piirkonnas ja kaugemalgi tuntud ja tunnustatud omanäolises elamuspaigas. 
  • Lisaks palgale ka tänu ja tunnustust.

Lisainfo

Tööaja täpsustus:
Võimalus töötada nii paindliku graafiku alusel, kui täiskoormusel. Tööpäevad algavad ca kell 10 ning lõppevad ca kell 20.

Töökoha asukoht:
Harju maakond, Lääne-Harju vald, Padise küla (Ööbimise võimalus)

Pakutavad hüved ja soodustused

Erialased arenguvõimalused
Iseseisvus oma töö korraldamisel
Kaasaegne töökeskkond
Kaasav töökultuur (töötajate arvamusega arvestamine)
Paindlik tööaeg
Soodustingimustel või tasuta toitlustus
Tööaja osas arvestatakse töötajate arvamusega