2023-08-23 14:48:55

Peadirektori abi

CVKeskus.ee klient
Alates 1800 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Sinu peamiseks ülesandeks on organisatsiooni juhi igapäevane assisteerimine. Sa haldad juhi kalendrit, valmistad ette ja korraldad juhtkonna koosolekuid ja kohtumisi ning vastutad koosolekute protokollimise eest. Sa korraldad juhtkonna dokumendihaldust ning kogu asjaajamist. Sa toetad organisatsiooni juhti nii sisulistes küsimustes kui tehnilistes lahendustes – koondad ja edastad operatiivselt infot, korraldad üritusi ja tippjuhi kohtumisi, kutsud kokku  töögruppe. Sinu peamine roll on olla juhi paremaks käeks igapäevase tegevuse korraldamisel ning asjaajamise sujuvuse tagamisel.

Ootused kandidaadile

Sa oled sobiv kandidaat, kui Sul on kõrgharidus ja vähemalt 5-aastane juhtkonna assisteerimise kogemus. Igati on kasuks eelnev kogemus avaliku sektori organisatsioonis hoomamaks sektori komplekssust ja protseduure. Sinu tööks on vajalik hea inglise keele oskus, kasuks tuleb vene keeles suhtlemise praktika ning asjaajamist hõlbustavate tehniliste süsteemide valdamine.

 

Sinu töö eeldab Sinult suurepärast organiseerimise ja koordineerimise oskust ning võimekust teha koostööd paljude osapooltega. Sa oled julge ja südikas leidmaks lahendusi. Sul on suure pildi nägemise oskus, hea analüütiline võimekus ehk näed seoseid ja oskad süsteemselt asjadele läheneda. Sa oled kiire, täpne, nutikas,  iseseisev, võimeline tegelema korraga mitme ülesandega ning kõrge pingetaluvusega. Sind iseloomustab ettenägelikkus, st kõigi situatsioonide põhjalik läbimängimine parima tulemuse saamiseks (kalender, juhi töökoormus, reisimine, koosolekute planeerimine jne). Oled võimeline süvenema sisulistesse teemadesse samal ajal valmis kiirelt reageerima ja muudatusi planeerima. Oled parimas mõttes kohanemisvõimeline, saad hakkama erinevate inimestega ning vajadusel suudad ennast kehtestada eesmärgi saavutamise nimel.

Ettevõte pakub

Organisatsioon pakub Sulle võimalust anda oluline panus Eesti ühiskonna hüvangusse ning meie kodanike heaolusse. Sul on unikaalne võimalus töötada Eesti riigi heaks ning toetada organisatsiooni juhti oma ülesannete täitmisel ja edukal elluviimisel.

Sind ootab toetav ja  intelligente meeskond, sooritust soodustav töökeskkond, professionaalne ja liidri omadustega juht. Sinu töötasu on alates 1800 EUR bruto.