2023-08-23 14:48:55

Patendiosakonna vanemekspert

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Patendiamet kuulutab välja konkursi
patendiosakonna ehituse, mehaanika ja tehnoloogiliste protsesside ekspertiisi valdkonna
VANEMEKSPERDI AMETIKOHALE
Patendiosakonna ehituse, mehaanika ja tehnoloogiliste protsesside valdkonna vanemeksperdi põhilised tööülesanded on leiutiste menetlemise käigus uuringute läbiviimine, tulemuste alusel leiutiste kaitsevõimelisuse kohta hinnangute andmine ning patendi ja kasuliku mudeli taotluste menetlemine.
Vanemeksperdi töö õpetame selgeks kohapeal, laiemaid teadmisi saab rahvusvahelistel seminaridel ja töögruppides.

Ootused kandidaadile

Keda me otsime?
Ootame kandideerima ehituse, mehaanika või tehnoloogiliste protsesside alase teise astme kõrgharidusega (magistrikraad) ja väga hea eesti ning inglise keele oskusega inimest, kes suudab end nii suuliselt kui ka kirjalikult suurepäraselt väljendada. Loomulikult tuleb kasuks Sinu valmidus meeskonnatööks.
Sul ei tohi olla takistusi avalikus teenistuses töötamiseks (takistused on loetletud avaliku teenistuse seaduse paragrahvis 15).

Ettevõte pakub

Miks valida Patendiamet?
Pakume huvitavat ja mitmekesist tööd, kus saad end arendada ja kuuluda valdkonna tippspetsialistide hulka. Sind väärtustatakse, Sinu töökoht on jätkusuutlik ja asutus usaldusväärne.
Patendiamet paikneb suurepärases asukohas Tallinna kesklinnas. Lisaks palgale (1330,00 eurot) pakume tervisepäevi, spordikompensatsiooni, toredaid ühisüritusi ja 35 päeva põhipuhkust.

Lisainfo

Kuidas kandideerida?
Patendiosakonna ehituse, mehaanika ja tehnoloogiliste protsesside valdkonna vanemeksperdi kohale kandideerimiseks saada motiveeritud avaldus, elulookirjeldus (CV) ja koopia haridust tõendavast dokumendist hiljemalt 01.02.2019 e-posti aadressile maire.jyrima(at)epa.ee või kandideerides personaliotsinguportaali CV-keskuse kaudu.
Täiendav info telefonil 627 7941 või maire.jyrima(at)epa.ee.