Töö kirjeldus
Kokk-juhataja töö eesmärk on planeerida ja korraldada köögitööd, juhtida ja juhendada meeskonda ning valmistada maitsvat lõunasööki vastavalt menüüle ja retseptidele.
Kokk-juhataja mõtleb majanduslikult, vastutab aruandluse, ressursside jagamise ning filiaali kvaliteetse töötulemuse eest.
Kokk-juhataja mõtleb majanduslikult, vastutab aruandluse, ressursside jagamise ning filiaali kvaliteetse töötulemuse eest.
Ootused kandidaadile
Töökogemus kokana ja meekonna juhina
Eesti keele oskus
Hea aja planeerimine, üksi töötamise oskus, positiivne suhtumine, puhas, kiire ja kohusetundlik
Eesti keele oskus
Hea aja planeerimine, üksi töötamise oskus, positiivne suhtumine, puhas, kiire ja kohusetundlik
Ettevõte pakub
Põhipalgale sõidukompensatsiooni
Peresõbralik tööaeg E-R 07:00-15:30
Ametlik ja õigeaegne töötasu
Täiendav tervisekindlustus või soodustused sportimiseks (Stebby)
Soodne omapere toitlustus
Ühisüritused
Peresõbralik tööaeg E-R 07:00-15:30
Ametlik ja õigeaegne töötasu
Täiendav tervisekindlustus või soodustused sportimiseks (Stebby)
Soodne omapere toitlustus
Ühisüritused