Töö kirjeldus
Kokk-juhataja töö eesmärk on planeerida ja korraldada köögitööd, juhtida ja juhendada meeskonda ning valmistada maitsvat lõunasööki vastavalt menüüle ja retseptidele.
Kokk-juhataja mõtleb majanduslikult, vastutab aruandluse, ressursside jagamise ning filiaali kvaliteetse töötulemuse eest.
Ootused kandidaadile
NÕUDMISED KANDIDAADILE:
- Töökogemus kokana ja meekonna juhina
- Eesti keele oskus
- Hea aja planeerimine, üksi töötamise oskus, positiivne suhtumine, puhas, kiire ja kohusetundlik
Ettevõte pakub
- Peresõbralik tööaeg E-R 07:00-15:30
- Ametlik ja õigeaegne töötasu
- Täiendav tervisekindlustus või soodustused sportimiseks (Stebby)
- Soodne omapere toitlustus
- Ühisüritused