2023-08-23 14:48:55

Paigaldaja/töödejuhataja

CVKeskus.ee klient
Alates 1700 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Kui oled tehnilise taibuga ja tahad, et Sinu poolt tehtu jääks aastateks püsima, et oma kätetööd julged näidata ka lastelastele, siis oled teretulnud meile tööle. Sportservice OÜ otsib spordiinventari paigaldajat/objektijuhti.
Eeldame, et meile oma oskustest rääkides oled siiras ja ei tagane oma sõnadest. Kodus ei teki probleemi ka siis, kui annad paariks - kolmeks päevaks kodustele võimaluse endast puhata ja oled peale seda ikkagi oodatud tagasi.
Kui oled päriselt tubli, premeerid end sellega, et kui kunagi lapselapsi põlvel kiigutad ja telerist mõnda spordiüritust näed saad uhkust tundes talle terve seiga vesta, kuidas „omal ajal“ lae all kõikudes elektrontablood paigaldasid. Kui suudad oma vaimusilmas ette kujutada, kuidas raadioteel juhtimisega liugvärav ka üles tõstetavaks muuta, oled just sina õige mees siia ametisse.
Omalt poolt lubame igavuse igaveseks peletada, lisaks uskumatute asjade teostamisele saad ka tasustatud motiveerivalt. Nii nagu kõik „teravamad pliiatsid karbis“ on ka Sinul õnneks võimalus oma enda sissetulek edaspidi ise kujundada. Iseenesest mõistetavana tuleb Sul töö asjus avastada korduvalt tervet Eestimaad, selleks kasutad Sa loomulikult töö autot, seega rollerimehed kahjuks siia ei kvalifitseeru. Pead olema kursis põnevate väljenditega nagu laser, DWG, ohutus, motiveeritus, kõrgus pole probleem...
Palga saad kätte kokku lepitud kuupäeval ja ainult ametlikult.
Kui oled harjunud palka saama töö tegemise mitte tööl käimise eest siis saada oma CV.

Ootused kandidaadile

Oskus lugeda jooniseid
Autojuhiload
Eesti ja Inglise keele oskus kõnes ja kirjas
Kohusetundlik
Oskus töötada iseseisvalt
Ei karda kõrgus
Täpne ja korrektne
Eelnev töökogemus seadmete või mööbli paigalduses.
Eelnev töökogemus metalliga
Aktiivsus
Arusaam elektrist

Ettevõte pakub

Konkurentsivõimelist palka
Mitmekülgset huvitavat tööd
Aastaringset stabiilset tööd
Eneseteostuse võimalust