2023-08-23 14:48:55

Paigaldaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime oma meeskonda paigaldustehnikut. Sinu tööks on piirdeaedade, väravate ja väravaautomaatika paigaldus, samuti automaatikaga seotud hooldustööd

Ootused kandidaadile

See töö sobib Sulle, kui oled “käed külgelööja” tüüp, kellele meeldib asju ära teha ning näha kohest tulemust oma tööle. Töö toimub koos paarilisega ning koos peaksite olema võimelised vastu võtma otsuseid, töötama iseseisvalt ning leidma lahendusi erinevatele olukordadele. Kasuks tuleb tehniline taip elektroonika valdkonnas. Tööks on vajalik autojuhilubade B olemasolu.

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume korralikke töövahendeid, kvaliteetsed tööriistu (Avant laadur, minikopp jne), korralikku sõiduvahendit (uus 2022.a. Renault Trafic). Kuna objektid on erinevad, siis saab olema ka põnevaid väljakutseid, ei teki rutiinsust. Oleme huvitatud stabiilsest ja pikaajalisest töösuhtest, pakume omalt poolt ka stabiilset sissetulekut ja lisaks väiksemaid kompensatsioone (spordiklubi toetus, telefoni- ja auto kasutamise hüvitis). Võimalus kaasa rääkida ettevõtte heas toimimises, vajalike töövahendite soetamises - sest oleme väike ja kokkuhoidev meeskond, olles ettevõttes üheksakesi. Meie poolt rahulik tööõhkkond, asjalikud ja toimekad töökaaslased, töö juures puhkeruum, pesemisvõimalusi jms.