
- Pagarikodade tootearendus-uute toodete väljatöötamine ning vajaliku tootmisprotsessi organiseerimine
- Pagarikodade toodete sortimendi analüüs ning ettepanekute tegemine
- Pagarikodade töökorralduse, toodete kvaliteedi ja väljapanekute jälgimine ja parendamine
- Küpsetusjuhiste ja tootelehtede koostamine
- Pagarite ja klientide väljaõpetamine, konsulteerimine ning toodete tutvustamine
- Omahinnaarvestus, hinnakirjade koostamine
- Suhtlemine tarnijatega ( sh alltöövõtjad, tooraine, pakendid)
- Erialane ( toiduainete tehnoloogiaalane) kõrgharidus või selle omandamine
- Iseseisev, innovaatiline ja kohusetundlik
- Toiduainete tehnoloogiaalal töötamise kogemus
- Hea inglise ja vene keele oskusega
- Hea suhtlemisoskusega
- Hea pingetaluvusega
- Analüüsivõimeline
- Õpi- ja arenemisvõimeline
- Hea arvutikasutamisoskusega
- Koostöövalmidus
- Hea suhtlemisoskus
- Kaasaegset töökeskkonda ja toredat meeskonda
- Ettevõttepoolseid soodustusi
- Konkurentsivõimelist töötasu
- Huvitavat tööd suures ja arenevas rahvusvahelises ettevõttes
Fazer Eesti AS-i pagarikojad on kaupluse müügisaali ehitatud väikesed küpsetuspunktid, kus sügavkülmutatud toorikutest valmistatakse täidiste ja katete lisamisega ime-maitsvaid ja värskeid küpsetisi.
Fazer Eesti AS on asutatud 1993.a. ning kuulub rahvusvahelise kontserni OY Karl Fazer AB koosseisu. Ettevõtte eesmärgiks on pakkuda toitlustusteenust, pagaritooteid ja maiustusi, mis pakuvad kliendile lisaväärtust maitseelamuse, värskuse, tervislikkuse ja kõrgetasemelise teeninduse näol. Fazeri tegevusalade hulka kuulub kolm tegevusala: Fazer Amica, Fazer Pagarid ja Candyking.