
Pakume tööd usinale pagar-kokale, kes saaks hakkama koduleiva ja saia küpsetamise ning veini- ja õllekõrvalise toidu valmistamise ja serveerimisega.
Kandidaadilt eeldame ausust, töötahet, head suhtlemisoskust ning võimet seatud ülesannetega hakkama saada.
Kasuks tuleb eelnev töökogemus (toitlustus, pagaritoodete valmistamine).
-huvitavat ja mitmekülgset tööd kaasaegses töökeskkonnas
-pikaajalist töösuhet noores, sõbralikus ja lõbusas kollektiivis
-rahulolu pakkuvat töötasu
Asukoht: Tartu kesklinn, Ülikooli 6a kelder, kogupinnaga 250 m2.
Töötingimused: kõik ruumid on värskelt renoveeritud ja sisustatud uue ning kaasaegse tehnikaga, töötajatel on kasutada riietus-puhke ja dushiruum.
Lahtiolekuaeg: nädala sees- pärastlõunast hilisööni, nädalalõppudel- keskpäevast varajase hommikuni. Korrigeerime vastavalt vajadusele.
Kaader: juhataja, 2-3 pagar- kokka, 10 klienditeenindajat, kokku ca 15 töötajat.
KÕIKIDELT KANDIDAATIDELT EELDAME VALMISOLEKUT TÖÖKS KA ÖISEL AJAL!
Kelder nr. 6 on Tartu kesklinnas peatselt avatav veini- ja õlleteemaline lokaal-kelder. Paikneme ca 150 ruutmeetril 80 istekohaga. Lihtne, hubane vanaaegne miljöö pakub õdusat olemist klaasikese veini või õllega.