2023-08-23 14:48:55

Otsime tulevasi juhte!

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Tahad saada edukaks, aga ülikool veel pooleli? - Loe super võimalusest siin!



Kui tunned, et omandad küll hea hariduse, aga tahaks juba kooli kõrvalt uut väljakutset, siis oled õiges kohas! Otsime inimest, kes suudab ülikooli kõrvalt omandada tõelise müügiprofessionaali oskused ja sealt edasi kasvada liidri rolli!

Noore ettevõttena on meil vaja täitma hakata juhtivpositsioone, peamiselt vajame tulevasi tiimiliidreid ja müügijuhti. Seega Sinusugune noor, suure potentsiaaliga kandidaat saab Ruutmeetrid kinnisvaras kiiresti liidri vastutuse ning hindamatu kogemuse ettevõtte viimisel kasvufaasist tipptegijate hulka! Professionaalse kinnisvaramaaklerina toimetad igapäevaselt erinevate situatsioonidega, et aidata inimestel elukohta vahetada ja nende unistusi täita! Ruutmeetrid kinnisvaras õpid maaklerina vajaduste põhist müüki, aja planeerimist, projektide juhtimist ja läbirääkimiste pidamist. Kuna meie ettevõtte kultuuri on sisse kirjutatud, et juhtivpositsioonid täidetakse ettevõtte siseselt, oleme huvitatud ka Sinu liidrioskuste kiirest kasvatamisest!

Ootused kandidaadile

Kui oled:
• Aktiivne ja alati positiivne
• Omandanud kõrghariduse või see on omandamisel
• Suurepärase suhtlemisoskusega
• Tulemustele orienteeritud
• Tahad luua endale karjääri
Siis oled oodatud kandideerima tipptasemel müügimeeskonda!




Tihti ei julgeta enda unistuste suunas liikuda, sest kardetakse, et neil ei ole kogemusi, oskusi või haridust. Me ei otsi inimest, kellel oleks ilmtingimata kõrgharidus juba omandatud või valdkonnas 5 aastat kogemust. Me vajame inimest, kellel on tõeline tahe areneda ja kasvada koos meiega!


Kui tahad enda tulevikku muuta, ära karda esimest sammu - kandideeri!