2023-08-23 14:48:55

OSTUSPETSIALIST

CVKeskus.ee klient
CVKeskus.ee klient NB Quality Group OÜ tegeleb alates 2009. aastast oma brändi NB Quality toodete müügiga Eestis, Lätis, Leedus, Soomes ja Poolas. Toodete valik on lai, sinna kuuluvad näiteks tehnilised aerosoolid, abrasiivid, kinnitusvahendid, kattekiled, teibid ning muud hooldustooted.
Rohkem infot: www. nbquality.eu

Töö kirjeldus

CVKeskus.ee aitab NB Quality meeskonda leida OSTUSPETSIALISTI, kelle peamised tööülesanded hõlmavad vastavalt vajadusele erinevate toodete hankimist, hinnapäringute võtmist, hindade, laoseisu ja tarnetähtaegade korrektset jälgimist ning hinnaläbirääkimiste pidamist. Lisaks hoiab ostja kliendisuhteid olemasolevate tarnijate ja klientidega.

Ootused kandidaadile

Oled sobiv kandidaat, kui Sul on varasem töökogemus sarnasel ametipositsioonil ning oled tuttav ostmise põhiprintsiipidega. Heas kandidaadis hindame suurepärast suhtlemis-, läbirääkimis- ja veenmisoskust ning suutlikkust kiirelt ja professionaalselt probleeme lahendada. Kui Sa räägid heal tasemel eesti ja inglise keelt, siis Sa oled täpselt see, keda otsime!

Ettevõte pakub

NB Qualitys ootab Sind ühtehoidev ja edumeelne kollektiiv, põnev ja arenguvõimalusi pakkuv töö ning kaasaegsed töötingimused Harjumaal Peetris. Ettevõte korraldab koolitusi ja meeskonnaüritusi igal aastal.

 

Kandideeri läbi CVKeskus.ee portaali, küsi lisateavet telefonil 5257780 või e-posti aadressil kristiina(at)cvkeskus.ee; CVKeskus.ee värbamiskonsultant Kristiina Jürisoo