2023-08-23 14:48:55

OSTURESKONTRO RAAMATUPIDAJA

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

nii meie sisemiste kui ka väliste tarnijatega, samuti teiste Ramirent Nordics üksustega.

Sinu igapäevased ülesanded:
tarnijate meeldetuletuste ja inkassojuhtumite käsitlemine, hankijate päringute järelkontroll, päringute käsitlemine ja suhtlemine tarnijate ning Ramirenti üksustega.
Tarnijate andmebaasi järelkontroll ja korrashoid ning muud ad-hoc ülesanded, mis võivad tekkida igapäevaste tegevuste käigus.
Lisaks osaled tulemuste ülevaatuse ning auditi protsessides.

Ootused kandidaadile

Kas oled meeskonnamängija, kellel on kõrge suhtlemis- ja koostööoskus? Kas oled sisemiselt motiveeritud ja leiad ise lahendusi? Kas oled kohusetundlik? Kas pead ennast uuendusmeelseks ja muutustele avatuks?
MS Office, muud suhtlusvahendid ja erinevad ERP-d kuuluvad Sinu ekspertiisi? Kas oskad inglise keelt nii kõnes kui kirjas? Kas Sulle meeldib töötada muutuvas keskkonnas ja soovid olla meile toeks meie Pideva Parendamise teekonnal?
Kui jah, siis liitu meie AP meeskonnaga.
*Kogemus/haridus finantsvallas on eeliseks.

Ettevõte pakub

Pakume väljakutseid ja huvitavat positsiooni rahvusvahelises ettevõttes ning võimalust arendada oma oskusi. Toetame Sind selleks vajalike koolitustega. Meie kontor asub Ülemiste linnakus ja pakume oma töötajatele palju erinevaid hüviseid, sh kodukontori võimalus. Oleme liitunud Peresõbraliku Tööandja Programmiga, keskendudes töö- ja eraelu tasakaalule.