2023-08-23 14:48:55

OSTUJUHT

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

kelle peamised tööülesanded hõlmavad ostumeeskonna töö ladusat organiseerimist, vastavalt vajadusele erinevate komponentide hankimist, hinnapäringute võtmist, hindade, kvaliteedi ja tarnetähtaegade korrektset jälgimist ning hinnaläbirääkimiste pidamist. Lisaks hoiab ostujuht kliendisuhteid olemasolevate tarnijatega ja tegeleb aktiivselt uute klientide otsimisega. Kasuks tuleb töökogemus sarnasel ametikohal.

Ootused kandidaadile

Oled sobiv kandidaat, kui Sul on keskeri- või kõrgharidus, soovitavalt oled töötanud varasemalt sarnasel ametipositsioonil, oled tuttav tarneahelate ja ostmise põhiprintsiipidega. Heas kandidaadis hindame suurepärast suhtlemis-, läbirääkimis- ja veenmisoskust, süsteemsust ning suutlikkust kiirelt ja professionaalselt probleeme lahendada. Kui Sa räägid väga heal tasemel eesti ja inglise keelt ning suhtlustasandil saad hakkama ka vene keelega, oled täpselt see, keda otsime!

Ettevõte pakub

Sul on hea võimalus teha tööd pidevalt arenevas ja põnevas valdkonnas.  Ettevõte pakub omalt poolt kaasaegseid töötingimusi, meeldivat kollektiivi ja võimalusi isiklikuks arenguks. Pakkume sulle vaheldusrikast tööd, mille eest saad väärilist ja igati konkurentsivõimelist tasu.

 

Kui pakkumine Sind kõnetas, saada oma CV aadressile info(at)revingrupp.eu või helista numbrile 3220238. On võimalus kandideerida ka läbi CV Keskuse.