2023-08-23 14:48:55

OSTU-MÜÜGI SPETSIALIST

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu töö sisuks on ettevõtte ostu- ja müügitegevuse administreerimine ja personali toetamine. Töö hõlmab igakülgset suhtlemist klientide ja tarnijatega nii Eestis kui ka rahvusvahelisel tasandil. Töös kasutad erinevaid programme (majandustarkvara, MS Office, ERP) ja osaled nende funktsionaalsuse täiendamisel.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on vähemalt rakenduslik kõrgharidus ja/või erialane kutsetunnistus ning soovitavalt 2-aastane töökogemus sarnases valdkonnas. Sulle meeldib suhtlemine ja teenindamine ning tunned end mugavalt erinevates situatsioonides; oled harjunud ülesandeid täitma kiirelt, kuid samas täpselt; sulle pakub huvi töötamine erinevate arvutiprogrammidega. Tööks on vajalik eesti ja inglise keele oskus, kasuks tuleb vene, soome ja rootsi keele oskus. Töö nõuab Sinult head suhtlemisoskust, positiivsust, koostöövalmidust, organiseerimisvõimet, korrektsust ja IT-taibukust. Sinu töökohale sisseelamist lihtsustab huvi kaubanduse vastu ja arusaamine kiire käibega esmatarbekaupade (FMCG) iseloomust.

Ettevõte pakub

Sind ootab Prime Partner’i toetav rahvusvaheline kollektiiv ning kaasaegsed töötingimused. Töö pakub Sulle häid võimalusi oma oskuste ja teadmiste rakendamiseks ning arendamiseks kiiresti arenevas ettevõttes.