2023-08-23 14:48:55

Ostja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu töö peamiseks eesmärgiks on tagada tootmisele vajaminev materjal optimaalses koguses. Sinu peamisteks tööülesanneteks on varude analüüs ja planeerimine. Ostutellimuste tegemine, tarnetäpsuse jälgimine ja arvete kontrollimine. Materjalide transpordi organiseerimine ning aruandluse koostamine.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on kõrgharidus või see on omandamisel. Sul on töökogemus, mille käigus oled kasutanud majandustarkvara. Sa oskad kasutada andmete analüüsiks lisaks ka exceli võimalusi. Vajalik on hea inglise keele oskus. Ootame Sinult täpsust, kohusetundliku töösse suhtumist, head suhtlemisoskust ja iseseisvust. Sul on valmisolek töötada meeskonnas ja otsustamisjulgus ning oled kiire kohanemisvõimega. Sa talud ostja tööga seotud pingelist töökeskkonda.

Ettevõte pakub

Sul on hea võimalus töötada rahvusvahelises edukas ettevõttes, teha huvitavat ja mitmekülgset tööd toetavas ning sõbralikus meeskonnas. Meil on sportimistegevuse toetus ja toredad ettevõtte ühisüritused. Glamox pakub Sulle suurepäraseid arengu- ja õppimisvõimalusi rahvusvahelises kontsernis, väga head töökeskkonda ja kaasaegseid töövahendeid.

Sinu töökoht asub ettevõtte AS Glamox Keila tehases.