2023-08-23 14:48:55

Osaleja Noored Kooli programmis

CVKeskus.ee klient
950 - 1100 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Soovid igapäevaselt mõjutada enam kui 100 noore inimese tulevikku? Noored Kooli programm viib võimekad ülikoolilõpetajad ja noored erialaeksperdid vähemalt kaheks aastaks koolidesse õpetajana tööle, andes neile võimaluse töötada selle nimel, et iga laps saaks Eestis hea hariduse.

Programmi raames läbid unikaalse õpetamis- ja juhtimisoskuste koolituse, kujunedes paremaks õpetajaks ning eestvedajaks. Peale programmi lõppu on Sinu enda valik – kas jätkad õpetajana koolis või panustad Eesti ühiskonda hoopis eraettevõtja, riigiametniku, koolidirektori või hariduspoliitika kujundajana.

Ootused kandidaadile

* Kõrgharidus või selle omandamine 2017. aasta suveks.
* Mis tahes eriala taust, ent huvi vähemalt ühe põhiaine õpetamise vastu: matemaatika, füüsika, inglise keel, vene keel, eesti keel ja kirjandus, ajalugu, geograafia, keemia, bioloogia, loodusõpetus, keelekümblus venekeelses koolis.

NB! Programmi ei saa kandideerida õpetajamagistrid ja -magistrandid või need, kes on töötanud üle aasta täiskoormusega õpetajana.

Ettevõte pakub

* liidrikoolitust Eesti tippkoolitajatelt,
* väljakutsuvat, arendavat ning tähendusrikast tööd,
* säravaid lennukaaslasi, kellega koos saad mõjutada Eesti tulevikku,
* õpetajakoolitust, mis sisaldab 60 EAP raames õpetaja kutseõpingute aineid Tallinna Ülikoolist,
* võimalust kandideerida Noored Kooli partnerorganisatsioonide koolitustele Suurbritannias, Ameerika Ühendriikides, Indias jm.

Lisainfo

Kandideerimiseks saada oma CV läbi CV Keskuse tööportaali. Kõigile sobivatele kandidaatidele saadame seejärel võimaluse koostada põhjalikum kandideerimisavaldus Noored Kooli keskkonnas.

Nii Tallinnas kui Tartus toimuvad ka tasuta infoüritused ja õpetamiskoolitused, kus on võimalik kuulda mõtteid praegustelt osalejatelt. Samuti on võimalik minna koolidesse osalejate tunde vaatama.

Kandideerimise tähtaeg on 16. märts 2017.
Lisainfo: www.nooredkooli.ee/kandideeri