2023-08-23 14:48:55

Osaleja

CVKeskus.ee klient
650 - 750 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Programmi raames õpetad kaks aastat mõnes Eestimaa koolis, mõjutades iga päev 100-200 noore inimese tulevikku. Paralleelselt töötamisega koolis toimuvad iga 2 nädala tagant kahepäevased koolitused, mis esimesel aastal on fokusseeritud õpetamisele ning teisel aastal juhtimisele. Vilistlasena on Su enda valik, kas jätkad õpetajana koolis või panustad Eesti haridusse hoopis eraettevõtja, riigiametniku, koolidirektori või hariduspoliitika kujundajana.

Ootused kandidaadile

* Kõrgharidus või selle omandamine 2013. aasta suveks.
* Mis tahes eriala taust, ent huvi vähemalt ühe põhiaine õpetamise vastu: matemaatika, füüsika, inglise keel, vene keel, eesti keel ja kirjandus, ajalugu, geograafia, keemia, bioloogia, loodusõpetus, keelekümblus venekeelses koolis.

NB! Programmi ei saa kandideerida õpetajamagistrid ja -magistrandid või need, kes on töötanud üle poole aasta täiskohaga õpetajana.

Ettevõte pakub

Pakume
* väljakutsuvat, arendavat ning tähendusrikast tööd,
* säravaid lennukaaslasi, kellega koos saad mõjutada Eesti tulevikku,
* õpetajakoolitust, mis sisaldab 60 EAP raames õpetaja kutseõpingute aineid Tallinna Ülikoolist, mis moodustab pool õpetajamagistri programmist.
* liidrikoolitust Eesti tippkoolitajatelt,
* hinnatud kogemust CVe, mis läbi 27 liikmesriigi (www.teachforall.org) laieneb ka rahvusvaheliste tööandjateni
* võimalust kandideerida Noored Kooli partnerorganisatsioonide koolitustele Suurbritannias, Ameerika Ühendriikides, Indias jm.

Lisainfo

Kandideerimiseks täida avaldus www.nooredkooli.ee. Kuna konkurss osalejaks saamiseks on suur (keskmiselt 8 inimest kohale), siis soovitame end enne avalduse täitmist programmi väljakutsetega võimalikult hästi kurssi viia, et oma sissesaamisvõimalusi suurendada. Veebruarikuus toimuvad nii Tallinnas kui Tartus tasuta infoüritused ja õpetamiskoolitused, kus on võimalik kuulda mõtteid praegustelt osalejatelt. Samuti on võimalik minna koolidesse osalejate tunde vaatama.

Üritustele ja kohtumistele registreerimine Noored Kooli kodulehel www.nooredkooli.ee