2023-08-23 14:48:55

Ortodontia valdkonna vastutav assistent

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu ülesandeks on ortodontia assistentide igapäevane juhtimine ning ortodontia valdkonna arendamine ja igapäevase toimimise tagamine (sh sujuvad protsessid ja töökorraldus, hea sisekliima) koostöös ülemõega. Sinu tööpäevad on täis järgmisi toimetusi:
• hügieenirežiimi korraldamine ja jälgimine kabinettides;
• seadmete hoolduse ja korrashoiu tagamine;
• kaupade tellimine, saatelehtede sisestamine Navisioni programmi, arvete kinnitamine ja inventuuride teostamine;
• töö- ja puhkusegraafikute ning tööajatabelite koostamine;
• assistentide värbamine, väljaõpetamine ja arendamine;
• aastavestluste läbiviimine.
Lisaks on Sul endal võimalus koostöös meie parimate arstidega pakkuda patsientidele kvaliteetset ortodontilist ravi ja eristuvalt head teeninduskogemust sh töötada „kolme tooli“ süsteemis, kus assistendil on suurem iseseisvus ja vastutus.

Ootused kandidaadile

Sobiv kandidaat teeb tööd sisemise särtsuga, on empaatiline ja meeldiv suhtleja. Sul on varasem ortodontia valdkonnas töötamise kogemus. Oled erialaselt uudishimulik ja hindad meeskonnatööd. Ootame Sinult iseseisvust, algatus- ja organiseerimisvõimet. Suhtled vabalt eesti keeles ning saad hakkama ka vene keelses suhtluses. Oled kogenud arvutikasutaja ning Sulle ei ole võõrad Outlook, Excel, Word ja PowerPoint. Kasuks tuleb Hammas programmi tundmine.

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume Sulle võimalust liituda Eesti ühe juhtiva tervishoiu valdkonna ettevõttega, kus väärtustatakse koostööd, professionaalsust ning arengusoovi. Tagame Sulle kohapealse spetsiifilise väljaõppe ja põneva töö. Meil on hea ja kaasaegne töökeskkond, tore ja nooruslik kollektiiv ning ühised vahvad ettevõtmised ja üritused.

Lisainfo

Töö asukoht: Lelle 24, Tallinn. Kliinik on avatud E-R kell 08.00-20.00
Koormus: 40 tundi nädalas graafiku alusel, millest ca 20 tundi nädalas on töö kabinetis ortodontia assistendina

Vajadusel küsi lisainfot ülemõelt Sveta Kangrolt (e-mail: sveta.kangro[ät]unimed.ee, telefon: 53730145