Pandeemia on teinud oma töö ning töötajate read on hõredamaks jäänud.
Plaanime taas avada restorani mais/juunis. Oleme köögipersonali otsingutel.
Pikk töökogemus ja peen CV ei ole kohustuslik, kuid võib tulla kasuks.
Oluline on, et tunned huvi kokanduse vastu, oled hea suhtleja ning talud mõistlikus koguses pinget. Oskad töötada meeskonnas ja tahad areneda.
Töötada tuleb nii kuumas kui ka külmas köögis, vastavalt graafikule ja vajadustele. Adame Ore natukene muudetud toidu konseptsiooniga. Uus visioon on segu kesklinna ja äärelinna maitsetest, ootustest ja inspiratsioonidest. Söömine peab olema nauding, millest tunneme rõõmu, toit peab olema arusaadav ja maitsev. Nii lihtne(raske) see meie jaoks ongi.
* hea suhtlemisoskus ja pingetaluvus
* iseseisev mõtlemisoskus
* kohusetundlikkus
* positiivne ellusuhtumine
* hea meeskonnatöö võime
* puhtus ja korrektsus
* Häid töötingimusi. (mõned asjad on veits katki ka ikka, kuid saab hakkama)
* Kokkuhoidvat seltskonda (nii kauaks kui võimalik, pole ainult minu teha)
* Professionaalset töökeskkonda (hindame ikka huumorit ka, muidu oleks päris kõle)
* Uusi teadmisi (luba, et jagan)
* Nooruslikku ja positiivset töökollektiivi (pigem teises nooruses)
* Palka vastavalt kogemustele ja võimetele (klassika)
* Tööd graafiku alusel (oleme selles osas paindlikud, proovime nii ikka teha, et kõik saaksid ikka elada ka)
* Ühiseid ettevõtmisi kollektiiviga (juhtub harva, kuid kui juhtub siis on millest rääkida)
Palun sisesta siia oma küsimus. Küsimus ilmub tööpakkumisel nähtavale kohe, kui tööpakkuja on sellele vastanud. Sinu e-maili aadress jääb seejuures tööpakkumise vaatajatele varjatuks.
NB! Tegemist on avaliku päringuga. Küsimused-Vastused on nähtavad kõikidele CV Keskuse kasutajatele ja võivad olla leitavad otsingumootorite kaudu.
Lisame kirja lõppu automaatselt lingi tööpakkumisele.