2023-08-23 14:48:55

OPERATION EXCELLENCE KOORDINAATOR

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Lantmännen Unibake Estonia ootab oma meeskonnaga liituma

OPERATION EXCELLENCE KOORDINAATORIT

(asenduskoht)

Sinu põhiülesandeks on tootmise parendustegevuste elluviimine lähtudes pideva parenduse põhimõtetest. Sa koolitad inimesi ja analüüsid ning arendad protsesse tootmises, et saavutada parem efektiivsus ja kulude kokkuhoid. Teed tihedat koostööd toomis-, logistika-, ja kvaliteedijuhiga, tootmise planeerija ning projekti inseneriga. Sind toetab otsese juhina OPEX-i juht Soomest ning Saue tehase juht.

Sa oled iseseisev, initsiatiivikas ja sihikindel. Sul on vähemalt rakenduslik kõrgharidus ja 2-aastane kogemus sarnasel ametikohal. Sul on teadmised ja arusaam LEAN põhimõtete rakendamisest tootmises ning omad põhiteadmisi tööohutusest. Sa oled süstemaatiline ja keskendud lahenduste leidmisele. Oled hea suhtleja nii eesti kui inglise keeles, kasuks tuleb vene keele oskus. Sul on väga hea MS Office kasutamise oskus.

Lantmännen Unibake professionaalses meeskonnas on Sul suurepärane võimalus töötada ja areneda põnevas ning rahvusvahelises keskkonnas. Me toetame sportlikku eluviisi ja pakume imemaitsvaid pagaritooteid töökohal ja ka koju võtmiseks. Sinu töökohaks on meie tänapäevane Saue tehas Tallinna lähedal.

Kõlab huvitavalt?

Palun kandideeri hiljemalt 31.10.2021.

Kui Sul on ametikoha või värbamisprotsessi kohta küsimusi, siis palun võta ühendust Baltikumi personalipartneriga Gea Liblik, +372 5137 314.