2023-08-23 14:48:55

Ootame Sind oma müügimeeskonda!

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sa lood oma B2B kliendibaasi ja oled oma klientidele alati olemas. Sa kaardistad nende vajadused, pakud neile lahendusi ja nõustad neid personaliotsingutes. Sinu ülesandeks on olla kliendile professionaalne ning usaldusväärne partner uute töötajate värbamisel. Läbi kliendi nõustamise teed aktiivselt müügikõnesid, vajadusel käid kliendikohtumistel ja koostad pakkumisi.

Ootused kandidaadile

KEDA ME OTSIME?
Säravat isiksust, kes on omandanud parajalt müügikogemusi. Inimest, kes oskab tulemustele orienteeruda ning suudab sealjuures olla iseseisev, kohusetundlik ja kõrge pingetaluvusega. Inimest, kellel on ambitsioonid müügimaailmas suuri tegusid korda saata ning kes naudib müügitööd, kuna see on tema elu lahutamatu osa. Otsime inimest, kes suhtleb väga heal tasemel eesti keeles ja valdab heal tasemel inglise või vene keelt.

Ettevõte pakub

CVKeskus.ee on Eesti suurim tööportaal ja edukaim värbamisettevõte Baltikumis. Otsime lisajõudu, et pakkuda äriklientidele (tööandjatele) abi sobivate värbamislahenduste leidmisel.
CVKeskus.ee on Eesti populaarseim tööportaal, kus töötavad sõbralikud, rõõmsameelsed ja
toetavad töökaaslased. CVKeskus.ee on valitud Eesti parimaks müügiorganisatsiooniks, kuna siin töötavad müügimaailma tippspetsialistid. Sulle pakutakse huvitavat ja mitmekülgset tööd, õppimis- ja eneseteostusvõimalusi, tulemusest sõltuvat töötasu ja firmareise. Ükski tähtpäev ei jää meil tähistamata ja suvine suitsukala äratab Sinus tõelise müügiguru.