2023-08-23 14:48:55

Õmbleja Pärnu osakonda

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Õmbleja põhitööks on õmblustoodete valmistamine kiiresti ja kvaliteetselt detailide või pooltoodete kokkuõmblemise näol. Ta õmbleb kokku erineva suuruse ja kujuga riidedetaile, lisab vajadusel nööbid, haagid, lukud, paelad jms. Samas tuleb tal tunda tootmisprotsessi tervikuna. Õmbleja tunneb erinevaid materjale ning oskab neid säästlikult kasutada. Sõltuvalt toote spetsiifikast, käsitleb ta erinevaid õmblusmasinaid ja -seadmeid. Oma tööülesannete täitmisel juhindub õmbleja meistri poolt etteantud korraldustest, konkreetsed tööülesanded sõltuvad töö spetsiifikast ja spetsialiseerumisest.

Õmbleja töökohustuste hulka kuuluvad samuti oma töökoha korraldamine ja korrashoid ning töövahendite esmane hooldamine. Töö eeldab distsiplineeritust, vastutustunnet, tööjuhendite täitmist ja meeskonnatöö oskust. Oluliste eelduste hulka kuuluvad ka sõrmede osavus, liigutuste kiirus, täpsus, hea koordinatsioon ja silmamõõt.

Ootused kandidaadile

Eelneva töökogemusega ja hea pingetaluvusega, kasuks tuleb inglise keele oskus.

Ettevõte pakub

Pakume konkurentsivõimelist töötasu,häid töötingimusi,huvitavat ja mitmekesist tööd arenevas ja muutuvas rahvusvahelises ettevõttes,puhkust suvel