Töö kirjeldus
Kokana on Sinu tööülesanded:
*A la Carte roogade ettevalmistamine ja serveerimine
*Puhtuse tagamine
Sinu pühendumus ja täpsus aitavad kaasa klientide meeldivale elamusele restoranis.
Öine vahetus algab õhtul 23:00 ja lõpeb hommikul 08:00.
*A la Carte roogade ettevalmistamine ja serveerimine
*Puhtuse tagamine
Sinu pühendumus ja täpsus aitavad kaasa klientide meeldivale elamusele restoranis.
Öine vahetus algab õhtul 23:00 ja lõpeb hommikul 08:00.
Ootused kandidaadile
Meie uus kolleeg on lugupidav enda ja teiste suhtes, alati naeratav ja positiivne ning teeb oma tööd kiirelt ja täpselt, väärtustades ühtehoidvat meeskonda.
Kasuks tuleb erialane haridus või läbitud koolitused.
Kasuks tuleb erialane haridus või läbitud koolitused.
Ettevõte pakub
Hotell Telegraaf pakub säravat meeskonda, paindlikku tööaega, arenemisvõimalusi, ettevõttesiseseid soodustusi
ning võimalust õppida oma ala säravaimatelt tegijatelt.
Restorani peakokk Vladislav Djatšuk on maailma kokanduskunsti tippvõistluse Bocuse d'Or Europe 2009. aasta finalist.
ning võimalust õppida oma ala säravaimatelt tegijatelt.
Restorani peakokk Vladislav Djatšuk on maailma kokanduskunsti tippvõistluse Bocuse d'Or Europe 2009. aasta finalist.