2023-08-23 14:48:55

Õigusvaldkonna praktika

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Meie toredast õigusnõustamise tiimist oled puudu just Sina, kes Sa soovid saada praktilist kogemust õigusvaldkonnas, aidates meie õigusnõustajaid erinevates põnevates projektides ning olles aktiivne tiimiliige. Tegemist on esialgu tähtajalise lepinguga, kuid võimalusel ja sobivusel saame pakkuda ka pikemaajalist koostööd.

Ootused kandidaadile

Ootame, et oleksid positiivse ja avatud hoiakuga, hea suhtlemisoskusega, täpne, korrektne ja kohusetundlik inimene, kes oskab planeerida oma aega ning seada prioriteete. Meie paindlik ja toetav töökeskkond tagab Sulle väga head arenguvõimalused ning aitab saavutada seatud eesmärke. Ettevõttena väärtustame suurepärast klienditeenindust ning häid suhteid meeskonnas, ootame seda ka Sinult.
Õigusvaldkonna praktikandi roll eeldab omandamisel olevat või juba lõpetatud kõrgharidust õigusteaduse erialal. Oluline on eesti keele oskus kõrgtasemel ning väga hea suuline ja kirjalik eneseväljendusoskus inglise keeles koos erialase sõnavara valdamisega. Kasuks tuleb huvi ja soov tegeleda ühinguõiguse, tööõiguse ning võlaõigusega seotud projektidega.

Ettevõte pakub

Meile meeldib töötada Grant Thornton Balticus, sest siin on suurepärased ja toetavad kolleegid, huvitavad ja mitmekülgsed kliendid ning tööülesanded, väga head arenguvõimalused, paindlik töökorraldus ning kaasaegne töökeskkond Tallinna südames.