2023-08-23 14:48:55

OHVRIABI Lääne PIIRKONNA JUHT

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Meie aktiivselt arenevas organisatsioonis ootavad Sinu meeskonda sellised väljakutsed nagu psühhosotsiaalne kriisinõustamine, juhtumikorraldus, võrgustikukoostöö, ennetustegevused ning lepitusmenetluste läbiviimine. Töötad aktiivselt politsei, prokuratuuri, kohalike omavalitsuste, MTÜ-de ja teiste organisatsioonidega. Hoolitsed selle eest, et ohvriabitöötajatest koosnev tiim saavutaks seatud sihid ja arendaks oma meisterlikkust. Lisaks on sinu ülesanne psühhosotsiaalse kriisiabi ja vabatahtlike töö tõhus korraldamine oma piirkonnas.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on kõrgharidus (eelistatult sotsiaalteadustes), töökogemus sarnases valdkonnas ning suur potentsiaal või varasem kogemus meeskonna juhtimises. Eeldame, et valdad lisaks eesti keelele suhtlustasandil inglise keelt, vene keele oskus annab eelise kandideerimisel. Sul võiks olla juhtimisõigus, isikliku sõiduauto kasutamise võimalus tuleb kasuks.

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume täiskoormusega tööd Pärnus, tööpiirkonnaks on Lääne piirkond (Hiiumaa, Järvamaa, Läänemaa, Pärnumaa, Raplamaa, Saaremaa). Meil on paindlik töökorraldus, 35 kalendripäeva puhkust, haigushüvitis ning teised suure organisatsiooni motivaatorid ja arenguvõimalused. Riigiametnikuna laienevad Sulle avaliku teenistuse seadusest tulenevad hüved ja kohustused.