2023-08-23 14:48:55

Õendusjuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime avatud mõtlemise ja positiivse ellusuhtumisega inimest, kes soovib panustada kliiniku arengusse ja aitab kaasa, et patsientidele pakutav ravi ja teenindus oleksid esmaklassilised. Õendusjuht märkab kliiniku töökorralduses ja teenindusprotsessis kitsaskohti, algatab vajalikke muudatusi ning kaasab tervet meeskonda nende elluviimisesse. Õendusjuht on partneriks kliiniku juhile, kellega koos hoolitsetakse Kaarli kliiniku toimimise eest.

Õendusjuhi ülesandeks on:
 meeskonna juhtimine ja arendamine, mille fookuses on hea sisekliima hoidmine ning töötajate rahulolu kasvatamine. Samuti igapäevaste tööülesannete jälgimine, töögraafikute koostamine, aastavestluste ja teiste regulaarsete vestluste läbiviimine;
 osalemine kliiniku arendamises, ettepanekute tegemine töökorralduse, protsesside jm parendamiseks;
 meditsiinilise abipersonali vajaduse hindamine ja olemasolu tagamine, sh töötajate värbamine, asenduste tagamine, uute töötajate väljaõppe ning juhendamise korraldamine;
 ravikabinettides sujuva töökorralduse tagamine;
 hügieenirežiimi jälgimine kliinikus (sh instrumentaariumi desinfektsiooni ja sterilisatsiooni korraldamise eest vastutamine vastavalt kokku lepitud nõuetele; töötajate juhendamine).

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on meditsiinialane inimeste ja protsesside juhtimise kogemus ning õendusalane haridus. Otsime süsteemset, iseseisvat, algatus- ja organiseerimisvõimelist inimest, kellel on sisemine motivatsioon ja tahe olla nii eesvedaja kui elluviija. Tugev õendusjuht on hea suhtleja ja oskuslik läbirääkija. Vajalik on väga hea eesti keele oskus kõnes ja kirjas. Kasuks tuleb varasem töökogemus hambaravis ja õendusjuhina/vanemõena töötamise kogemus.

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume võimalust liituda Eesti ühe juhtiva tervishoiuvaldkonna ettevõttega, kus väärtustatakse töörõõmu, koostööd ja arengusoovi. Meil on hea ja kaasaegne töökeskkond, tore kollektiiv ning ühised ettevõtmised ja üritused. Panustame Sinu arengusse läbi täiendkoolituste ja erialaspetsialistidest kolleegide kogemuspõhiste nõuannete jagamise. Töö asukoht: Toompuiestee 4, Tallinn.

Vajadusel küsi lisainfot Kaarli kliiniku juhilt Evelin Poomilt (e-mail: evelin.poom[ät]khp.ee, telefon: 5669 8933).

Kui sooviksid selle väljakutse vastu võtta, siis saada oma CV aadressile personal[ät[unimed.ee (pealkirjaga „Õendusjuht“) või kandideeri läbi CV Keskuse hiljemalt 31. oktoobriks. Kirjuta meile ka mõnest tööalasest saavutusest, mille üle oled eriti uhke.