2023-08-23 14:48:55

Objektijuht

CVKeskus.ee klient
Alates 2300 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Seoses töömahtude suurenemisega otsib Wolkar OÜ oma meeskonda objektijuhti. SINU ÜLESANDEKS SAAB OLEMA tööde sujuv organiseerimine ehitusobjektidel.

 

Wolkar OÜ on Eesti kapitalil rajatud suurte kogemustega, kiiresti arenev ja kasvav ehitusettevõte. Üldehitustöid teostame üle Eesti. Kui Sa tunned, et saaksid meie meeskonnale abiks olla ja tahad anda oma panuse ettevõtte laienemisse, siis oled lahkelt oodatud kandideerima!

Ootused kandidaadile

Ootame sind kandideerima, kui omad eelnevat objektijuhi kogemust ja sa seda tööd siiralt naudid, aga ka sind kes sa arvad, et oled valmis oma karjääris tegema järgmise suure sammu ja tahad saada asjalikuks juhiks. Kindlasti ootame sinult ehitusalast kogemust ja üldist taibukust, et saaksime teineteisele ruttu kasulikud olla.

Eeldused: Kogemused müüri- ja betoonitööde juhtimisel, hea vene keele oskus, AutoCad-iga töötamise kogemus.

Ettevõte pakub

SIND OOTAB põnev ja vaheldusrikas töö, motiveeriv töötasu ja tulemustasud, professionaalne meeskond, täiendkoolitused, ametiauto ja kõik muu tööks vajalik.

Meie garanteerime koostöö sujumisel väärilised boonused - lähtume põhimõttest, et hea töötaja on ettevõtte suurim vara ja tubli töö peab saama tubli tänu.

 

Lisainfo

Kandideerimiseks saada oma CV läbi CVKeskus.ee keskkonna või võta meiega otse ühendust kirjutades kristjan(at)wolkar.ee või helistades 56494663.