2023-08-23 14:48:55

Nõrkvoolu tööde installatsioonielektrik

CVKeskus.ee klient
1100 - 1900 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Nõrkvoolusüsteemide paigaldus, kaabeldused. Arvuti-telefonivõrgud, videovalve, tulekahjusignalisatsioon, läbipääsusüsteemid, fonotelefonid jm sarnane.

Töö on ehitusobjektidel. Töö on täiskohaga, tööaeg esmaspäevast – reedeni 8.00-17.00.

Ootused kandidaadile

Sul on eelis teiste kandideerijate ees kui omad eelnevat töökogemust samas valdkonnas või oled töötanud elektrikuna või õppinud mehhatroonika ja/või automaatika alal. Isikuomadustelt oled sihikindel, oskad iseseisvalt probleeme lahendada ning oled lõppeesmärgile orienteeritud.

Kindlasti pead oskama kasutada elementaarseid tööriistu - akukruvikeeraja, SDS trell, tester (multimeeter). Eesti keele oskus peab olema vähemalt C1 tasemel ning võiksid omada B-kategooria juhiluba.

Kasuks tuleb vene keele valdamine suhtlustasandil ning inglise keele oskus tehnilise kirjanduse lugemise tasandil.

Ettevõte pakub

Meie omalt poolt pakume tulemustele vastavat palka, kaasaegseid ja mugavaid tööriistu, sõbralikku ja mõistvat kollektiivi, mobiiltelefoni limiiti, täiendavat laiapõhjalist väljaõpet töö käigus. Vajadusel maksame isikliku auto kompensatsiooni kui see on töö vajadustest tingitud. Samuti toimub meil põnevaid täiendkoolitusi Eestis ja mujal maailmas.

Vabal ajal on Sul tasuta võimalus sportida 24/7 Fitness spordiklubis. Veel hindame väga koosveedetud aega kollektiivis. Seepärast korraldame aeg-ajalt koos aktiivseid ja põnevaid koosviibimisi ning lõbusaid väljasõite.